Cadde Pınar Altuğ: Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım!

Pınar Altuğ: Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım!

09.03.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

1994 yılında Miss Turkey yarışmasında birincilik elde eden, fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'daki 'Meltem' karakteriyle yıldızı parlayan Pınar Altuğ (49), önceki gün 'Verona Çıkmazı' adlı tiyatro oyununu izlemeye geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen ünlü isim, eşi Yağmur Atacan (40) ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Pınar Altuğ: Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım

Esra Bağışgil'in yazıp yönettiği ve oynadığı, kadrosunda Ozan Varol, Adem Yılmaz, Melih Tuma, Tuğba Şentürk Özlü'nün yer aldığı, oyuncu Aslı Samat'ın yardımcı yönetmenliğini üstlendiği, yapımcılığını ise Sinan Çatıkkaş'ın yaptığı bir Romeo-Juliet uyarlaması olan, 'Verona Çıkmazı' adlı tiyatro oyunu, önceki gün Kadıköy Baba Sahne'de tiyatroseverler ile buluştu. Miray Daner, Pınar Altuğ, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Şef Türev Uludağ gibi birbirinden ünlü isimler, oyunu izlemeye geldi.

Haberin Devamı

Gazeteciler ile bir araya gelen 'Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak "Çok çalışıyorum ama iyiyim, müzikalim devam ediyor. Nisan ayında da kadrosunda çok iyi oyuncuların olduğu harika bir tiyatro oyunumuz olacak, detay vermeyeyim ama gerçekten beni çok heyecanlandıran bir iş" dedi.

Pınar Altuğ: Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım

"BU SENE BAŞAK BURÇLARININ SENESİ DEMİŞLERDİ"

"Astrologlar, bu sene Başak burçlarının senesi olacak demişlerdi" diyen ünlü isim, sözlerine; B"en de başak burcuyum ve şu ana kadar dedikleri gibi gidiyor. Ben burçlara göre kararlarıma ve kariyerime yön vermem, sadece Başak burcu olduğumu biliyorum o kadar. Ama mesela çift yıllar benim için hep uğurlu olmuştur, buna inanırım" şeklinde devam etti.

Haberin Devamı

Pınar Altuğ: Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım

En unutamadığı yılın kızı Su'yu dünyaya getirdiği 2009 yılı olduğunu söyleyen güzel oyuncu, "Kızım 15 yaşına geldi, artık bana eşlik eden dünya tatlısı bir şey var yanımda. Anlatılmaz bir duygu bu, arkadaş gibiyiz. Beraber çok eğlenip çok güzel vakit geçiriyoruz, onun büyüdüğünü izlemekten çok keyif alıyorum ve gurur duyuyorum onunla" şeklinde konuştu.

Pınar Altuğ: Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım

"YAĞMUR BENİM HER ZAMAN İYİKİM"

"Ben de muhteşem bir anne ve baba ile büyüdüm, babamın yanından ayrılmayıp sürekli yanaklarını mıncıklardım" diyen Altuğ, şu ifadeleri kullandı:

Kızım da aynı benim büyüdüğüm aile ortamında büyüyor. Şimdi fark ediyorum ki benim kocam, babam gibi bir adam; benim babamla olan aramızdaki ilişki kızımızla Yağmur'un arasında da var. Bundan da çok mutluluk duyuyorum ve çok huzur buluyorum. Çok çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım, her anlamda çok doğru bir karar vermişim. Yağmur benim her zaman iyikim.

Pınar Altuğ: Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım

"NAZARDAN KORKMUYORUM"

Evliliği ile ilgili nazardan korkmadığını dile getiren Pınar Altuğ, "Gözü olanlar kadar çok dua edenler ve sevgisini yollayanlar da var, ben de bu sevgi ve duaların bizi koruduğuna inanıyorum" dedi.

Pınar Altuğ: Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım

Gazetecilerini "Kızınızın hiç kardeş sitemi oldu mu?" sorusuna oyuncu, "Evet, küçükken oluyordu ama ben onu kandırıyordum, 'Bak senin bir sürü kardeşin var, köpeklerimiz var, kedilerimiz var' diye... Kabul ediyorum, kötü bir anneyim. 'Kardeşin olursa boya kalemlerini alacak, sen benim kucağımdayken o da oturmak isteyecek' falan diyordum, yapmamamız lazım ama hiçbir zaman ikinci bir çocuk istemediğimiz için bir şekilde kızımı ikna etmem lazımdı" cevabını vererek herkesi güldürdü.