Cadde Pınar Deniz: Kariyer açısından çok güzel bir yıl geçirdim

Pınar Deniz: Kariyer açısından çok güzel bir yıl geçirdim

21.04.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Ömür Sabuncuoğlu'nun üçüncü kitabı 'Sizin Öykünüz'ün lansmanı, cemiyet ve sanat hayatından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Lansmana katılan ünlülerden Pınar Deniz, gazetecilerin sorularını cevaplayarak hem kariyeri, hem de yaptığı kısa tatil hakkında konuştu.

Pınar Deniz: Kariyer açısından çok güzel bir yıl geçirdim

Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu'nun, geliri kız çocuklarının eğitimi için kullanılacak olan ve İnkılap Kitabevi etiketiyle raflarda yerini alan üçüncü kitabı 'Sizin Öykünüz'ün lansmanı, Çırağan Palace ev sahipliğinde gerçekleşti. Maddi imkânsızlıklar nedeniyle okuyamayan kız çocuklarına fırsat eşitliği sağlamak amacıyla kaleme alınan, birbirinden ünlü isimlerin hikayeleri ile yer aldığı kitap lansmanına ünlüler adeta akın etti.

Haberin Devamı

KİTAPTA ÖYKÜLERİYLE YER ALAN ÜNLÜ İSİMLER LANSMANA KATILDI

'Sizin Öykünüz'ün lansmanına, kitapta öyküleriyle yer alan; Azra Akın, Doğa Rutkay, Gonca Vuslateri, Kerem Bürsin, Metin Hara ve Gülay Kamaz'ın yanı sıra Zeynep Beşerler, Derya Beşerler, Almeda Sayışman, Seda Bakan, Raşit Bağzıbağlı, Serkan Altunorak, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Arzum Onan, Özge Özberk ve Pınar Deniz de katılım gösterdi.

Pınar Deniz: Kariyer açısından çok güzel bir yıl geçirdim

Ayrıca cemiyet hayatının önde gelen isimleri; Monik İpekel, Reyhan İpekel, Yasmin Gülman, Nida Tecellioğlu, Esra Albayrak, Mine Kumral İlgün, Burçay Şengider, Anıl Öztürk, Hülya Şahbaz, Ece Kıral, Esra Fazlıoğlu ve Çırağan Sarayı Genel Müdürü Ralph Radtke de Ömür Sabuncuoğlu'nu yalnız bırakmadı.

"300'Ü AŞKIN KIZ ÇOCUĞUMUZU OKUTTUK"

Haberin Devamı

Ünlüleri 'Sizin Öykünüz' kitabında bir araya getiren Sabuncuoğlu, "Birinci ve ikinci kitapta 300'ü aşkın kız çocuğumuzu okuttuk. Umarım bu rakam artar, maddi imkansızlıklar yüzünden okuyamayan kız çocuklarımıza dokunur ve onların hayatlarını güzelleştiririz hep birlikte. Bu üçüncü kitap sonrası kız çocuklarımız için farklı çalışmalarımız olacak. Ne kadar kişinin hayatına dokunabilirsek o kadar bizlerde mutlu oluyoruz" dedi.

"EN ÇOK MERAK ETTİĞİM İSİM SEZEN AKSU"

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yargı'da canlandırdığı 'Avukat Ceylin' karakteriyle bu sezona damgasını vuran oyuncu Pınar Deniz, kitap lansmanına katılarak projeye destek verdi. Lansman öncesi gazetecilerin sorularına cevap veren Deniz, "Hikayesini en çok merak ettiğim isim Sezen Aksu. Onu merakla okuyacağım. Eğer bir sonraki projede ben de bulunabilirsem çok mutlu olurum" diye konuştu.

'Yargı' dışında yeni birkaç projeyle de anlaştığını belirten 28 yaşındaki oyuncu, "Gizlilik kuralı gereği konuşamıyorum, fakat birkaç proje de daha beni göreceksiniz" açıklamasını yaptı.

Pınar Deniz: Kariyer açısından çok güzel bir yıl geçirdim

"TATİLİM ÇOK GÜZEL GEÇTİ"

Kısa bir tatili de set arasına sıkıştıran Pınar Deniz, "Tatilim çok güzel geçti. Daha az insanın olduğu yerleri seviyorum o yüzden ufak bir tatil olsa da bana nefes gibi geldi" dedi.

Son olarak, "'Bu sene benim senem oldu' diyor musunuz?" sorusuna da içtenlikle cevap veren Deniz, "Kesinlikle diyorum. Kariyer açısından çok güzel bir yıl geçirdim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"ŞİDDETİ GÜZELLEYEN BİR İŞİN İÇİNDE OLMAYACAĞIM"

Öte yandan geçtiğimiz ay Nişantaşı'nda görüntülenen güzel oyuncu, önceki günlerde yaptığı 'Kadını ezen, hor gören projelerde yer almıyorum" şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine; bunu prensip edindiğini ve televizyon işlerinde bu duruma daha çok dikkat ettiğini belirterek şöyle konuşmuştu:

"Bu bir prensip meselesi, senaryoları okurken buna dikkat ediyorum, özellikle televizyon işlerinde. Sürekli bunu söylüyormuşum gibi görünüyor ama öyle değil. Söylemeye çalıştığım şey, şiddetin olduğu bir işin içinde olmayacağım değil, şiddeti güzelleyen bir işin içinde olmayacağım. Yoksa hayatta savaş, şiddet, taciz var maalesef. Sadece bunları güzelleyen bir işin içinde olmak benim ruhuma uygun değil. o tarz projeler seçmiyorum."

Pınar Deniz: Kariyer açısından çok güzel bir yıl geçirdim

"KARAKTERİM 40 KİLOYA DÜŞECEKSE, DÜŞERİM"

Ünlü oyuncu, özellikle kadın oyuncuların kimi zaman sektörde rol için fiziki olarak baskılara maruz kaldığını anlatıp, "Bu kişinin nasıl hissettiği ve yolunu nasıl çizdiği ile alakalı bir şey. Ben hiçbir zaman, hayatımın hiçbir döneminde öyle hissetmedim. Sıfır beden de değilim bu arada. Eğer rol bunu gerektiriyorsa olurum, ama sırf sektör 'sen sıfır beden olmalısın' dediği için bunu yine yapmayacağım, kabul etmeyeceğim bu dayatmaları. O tamamen karakterimle ilgili. Karakterim 40 kiloya düşecekse düşerim, 'sektör seni ince görmek istiyor' düşüncesine inanmıyorum" demişti.

Haberin Devamı

"İLİŞKİM YOK"
Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Yiğit Kirazcı ile yollarını ayırdıktan sonra avukat Nail Gönenli ile aşk yaşadığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını, işine konsantre olduğunu da söyleyip, "Hiç bir ilişkim yok şu an, tamamen işimdeyim ve işimi yapmak istiyorum" şeklinde konuşmuştu.