Cadde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'dan güldüren paylaşım! 'Hala partneriz'

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'dan güldüren paylaşım! 'Hala partneriz'

10.05.2024 - 10:31 | Son Güncellenme:

Pazar akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Yargı'da başrolü paylaşan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'ndan güldüren bir paylaşım geldi. Büyük finali için gün sayan dizide 'Savcı Ilgaz' karakterini canlandıran Urgancıoğlu'nun yeni yaşı için paylaşım yapan Deniz'in gönderisi kısa sürede gündem oldu.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğludan güldüren paylaşım Hala partneriz

Büyük final için heyecanlı bekleyişin devam ettiği ‘Yargı’ dizisi, geçtiğimiz pazar akşamı 92'nci bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu.

Haberin Devamı

Bölümün sonunda Ilgaz için verilen ölüm emri önümüzdeki bölüm için heyecanı yükseltti.

Reyting rekorları kıran yapımlardan "Yargı" dizisinde hayat verdiği 'Savcı Ilgaz' karakteri ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Kaan Urgancıoğlu, başarılı oyunculuk performansının yanında özel hayatıyla da gündeme geliyor.

YENİ YAŞINA GİRDİ

Dizideki partneri Pınar Deniz ile büyük bir uyum yakalayan Kaan Urgancıoğlu, 9 mayısta 43. yaşına girdi.

"İYİ Kİ DOĞAN BİRİ"

Partnerinin yeni yaşına girmesiyle birlikte Pınar Deniz, sosyal medya hesabından doğum günü paylaşımı yaptı. Deniz, yakışıklı isim için; "İyi ki doğan biri (asla yaşlanmıyor)" yazdı.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğludan güldüren paylaşım Hala partneriz

"HALA PARTNERİZ"

Deniz, bir sonraki paylaşımında Urgancıoğlu ile fotoğrafını yaşlandırma efekti yaparak paylaştı. Güzel isim paylaşıma: 'Hala partneriz' şeklinde esprili bir not yazarak herkesi güldürdü.

Haberin Devamı

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğludan güldüren paylaşım Hala partneriz