Cadde Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım'a: Beraber büyümek ne güzel!

Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım'a: Beraber büyümek ne güzel!

26.12.2023 - 08:07 | Son Güncellenme:

Uzun süredir kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan 'Yargı' dizisinin yıldızı Pınar Deniz, yakında birlikte nikah masasına oturması beklenen sevgilisinin doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı.

Pınar Denizden Kaan Yıldırıma: Beraber büyümek ne güzel

Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı' dizisinde 'Ceylin' karakteri ile alkış alan Pınar Deniz, geçtiğimiz aylarda bir süredir aşk yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım ile İngiltere'ye tatile gitmişti.

Haberin Devamı

"İŞTE ÖYLE BİR ŞEY"

Deniz, Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini, sevgilisini de etiketleyip; "İşte öyle bir şey... 06.08.23" notuyla paylaşmıştı.

Pınar Denizden Kaan Yıldırıma: Beraber büyümek ne güzel

Kaan Yıldırım, kısa sürede binlerce beğeni alan gönderiye kırmızı kalp emojisiyle karşılık vermişti. Güzel oyuncunun sevgilisinden evlilik teklifi aldığını tahmin eden takipçileri, Deniz'in paylaşımına çok sayıda yorum yapmıştı.

"EVLENİYORUZ"

İkili, müjdeli haberi bu paylaşımdan haftalar sonra doğrulamıştı. Kaan Yıldırım, '2. Sayfa'ya yaptığı son dakika açıklamasında, "Evlilik haberleri doğru, evleniyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Pınar Denizden Kaan Yıldırıma: Beraber büyümek ne güzel

ROMANTİK KUTLAMA

Nikah masasına ne zaman oturacakları henüz belli olmayan çiftten Pınar Deniz, sosyal medya hesabından sevgilisi Kaan Yıldırım'ın doğum gününü kutladı.

Haberin Devamı

Pınar Denizden Kaan Yıldırıma: Beraber büyümek ne güzel

38'inci yaşına giren Yıldırım ile çekilen fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan Deniz (30), paylaşımına "Beraber büyümek ne güzel... İyi ki doğdun sevgilim" notunu düştü.

Ünlü ismin kısa sürede 98 bin beğeni alan gönderisini yorumlara kapatması da dikkat çekti.