Cadde Pınar Eliçe: Dedikodusuz hayat tabii ki olmaz!

Pınar Eliçe: Dedikodusuz hayat tabii ki olmaz!

08.04.2023 - 08:00 | Son Güncellenme:

Şarkıcı ve sunucu Pınar Eliçe, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, “Bilim insanları dedikodu yapan insanların ömrünün uzadığını açıkladı. Sizin bu konudaki yorumunuz nedir?” sorusu karşısında dikkat çeken bir yanıt verdi.

Pınar Eliçe: Dedikodusuz hayat tabii ki olmaz

Pınar Eliçe, geçtiğimiz sene Armağan Çağlayan'ın Armağan Çağlayan'ın 'Normalleştiremediklerimizden misiniz?' programına konuk olmuştu. Programda bir insanın altı kez evlenip boşanmasını normal bulmadığını söyleyen ünlü isim, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Ben ailenin bir kere kurulduğuna inananlardanım. Hele çocuklar da varsa o ikinci baharlar herkese nasip olamayabiliyor veya herkes bunu beceremiyor. Ben beceremeyenlerdenim. Zaten bir kere boşanıp ikinciye evlenmek büyük bir cesaret işi. Çocuklarım olmasaydı belki başka şekilde düşünebilirdim. Ama ben çocuklarımın yaşadığı evde başka bir erkek figürünü tasvip etmiyorum.

Pınar Eliçe: Dedikodusuz hayat tabii ki olmaz

EKİBİYLE YEMEKTE

Pınar Eliçe, son olarak önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Bir televizyon kanalında magazin yorumculuğu yapan ünlü isim, gazetecilerle konuşarak program sonrası ekibiyle birlikte yemek yemeğe geldiğini söyledi.

"ÖMRÜM KISALDI GİBİ GELDİ"

Magazin yorumculuğunu sevdiğini belirten Eliçe, muhabirlerin “Bilim insanları dedikodu yapan insanların ömrünün uzadığını açıkladı. Sizin bu konudaki yorumunuz nedir?” sorusu karşısında; "Benim ömrüm sanki kısaldı gibi geldi. Biz dedikodu yapmıyoruz. Tabii ben magazin gazetecisi değilim" dedi.

Pınar Eliçe: Dedikodusuz hayat tabii ki olmaz

"KENDİME GÖRE YORUMLARIMI KATIYORUM"

Sözlerine, "Sadece halkın sesiyim" şeklinde devam eden Eliçe, şöyle konuştu:

Kendime göre yorumlarımı katıyorum. Kimsenin ahlak bekçiliğini yapmıyorum. Yaptığım tek şey olaylar karşısında bakış açımı ve yorumumu katmak.

Pınar Eliçe: Dedikodusuz hayat tabii ki olmaz

"ÖNEMLİ OLAN GÜZEL SOHBET ETMEK"

Haberin Devamı

Pınar Eliçe, “Günlük hayatınızda dedikodu yapar mısınız?” şeklindeki soruyu ise “Dedikodusuz hayat tabii ki olmaz. Önemli olan güzel sohbet etmek” diye yanıtladı.