Cadde Pınar Eliçe: Düğünün gizli kalmasını isteyen benimle evlenmesin!

Pınar Eliçe: Düğünün gizli kalmasını isteyen benimle evlenmesin!

19.09.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

Pınar Eliçe, Nişantaşı City's'de görüntülendi.Eliçe, "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna yanıt verirken önceki evliliğinde düğün yapamadığından dert yandı. "Bir daha evlenirsem 40 gün 40 gece düğün yapacağım" diyen şarkıcı dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Pınar Eliçe: Düğünün gizli kalmasını isteyen benimle evlenmesin

Sahne hayatına oryantal olarak başlayan daha sonra müziğe yönelen Pınar Eliçe, geçtiğimiz aylarda kendisinden uzun yıllar saklanan bir gerçekle bir televizyon programında yüzleşmişti. Canlı yayında Petek Dinçöz'ü eleştiren Eliçe, yıllar önce nişanlısının gazinoya verdiği para karşılığında sahneye çıktığını öğrenmişti.

Haberin Devamı

Programda sekiz yıllık eşi Serkan Kodaloğlu'ndan boşanan Petek Dinçöz'ün Miami'ye taşınmasıyla ilgili konuşan Pınar Eliçe, "Petek, hayatı boyunca bir erkeğin gücüne ihtiyaç duydu. Arkasında Can Tanrıyar gibi güçlü bir adam vardı. Ayrılma kararından sonra da yok oldu gitti" diye konuşmuştu.

Pınar Eliçe: Düğünün gizli kalmasını isteyen benimle evlenmesin

"SENİN İÇİN DE GAZİNO KİRALADI"

Ameliyat olduğu için programa görüntülü olarak bağlanan Seyhan Soylu ise Eliçe için; "Pınar Eliçe orada Petek Dinçöz'ü eleştiriyor. Söylemezsem kendime ihanet etmiş olurum. Türkiye'de en büyük bir gazinoyu dahi kiralayabilecek tek kadın Pınar Eliçe'dir. Türkiye'nin en lüks gazinosu Maksim Gazinosu kiralandı Pınar Eliçe için Vedat Çöloğlu tarafından" demişti.

Pınar Eliçe: Düğünün gizli kalmasını isteyen benimle evlenmesin

"ÖZEL HAZIRLANIYORUM, DÜĞÜN GECEM GİBİ"

Haberin Devamı

Pınar Eliçe, Nişantaşı City's'de görüntülendi. Bomba gibi geldiğini söyleyen şarkıcı, "23 Eylül'de Kozyatağı'nda sahne alacağım. Sonra konserlerim devam edecek. Heyecanlıyım. Sahneler sanki düğün gecem gibi oluyor. Özel hazırlanıyorum, her sahnem düğün gecem gibi... Hiçbir sanatçı arkadaşımın giymeye cesaret edemediği bir kostümle çıkacağım. Çok konuşulacak" diye konuştu.

Pınar Eliçe: Düğünün gizli kalmasını isteyen benimle evlenmesin

"40 GÜN 40 GECE DÜĞÜN YAPACAĞIM"

Eliçe, "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna, "Her ne kadar aşka inanmasam da inandıracak birini bekliyorum aslında... Bir kere evlendim. Bir daha evlenirsem 40 gün 40 gece düğün yapacağım. Aile içerisinde apar topar evlendik ve o yüzden bir kare fotoğrafım bile yok. Gelinlik giydim ama fotoğrafım yok. O yıllarda özel sebebi vardı, gizli olması gerekiyordu. Nikâhla ilgili bir haber bile çıkmamıştı. Güzel bir gelin olmuştum. İçimde ukte kaldı. 7-8 kere evlenenlere saygım var ama insan hayatta bir kere evleniyor. Bilemedin iki kere olur. Düğünün gizli kalmasını isteyen benimle evlenmesin" şeklinde konuştu. Şarkıcı, beş yıl evli kaldığı Çetin Çapan'dan 16 yıl önce boşanmıştı.

Pınar Eliçe: Düğünün gizli kalmasını isteyen benimle evlenmesin