Cadde 'Popun Kraliçesi' entübe edildi! Madonna'nın sağlık durumu

'Popun Kraliçesi' entübe edildi! Madonna'nın sağlık durumu

29.06.2023 - 09:51 | Son Güncellenme:

ABD'li şarkıcı Madonna'nın, geçirdiği 'ciddi bir bakteriyel enfeksiyon' nedeniyle 24 Haziran'da hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Menajeri, entübe edilerek yoğun bakıma alındığını söylenen şarkıcının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Hastaneye yatırılmasının ardından bir araya gelen ünlü ismin ailesi, yaşananlarla ilgili konuştu.

Popun Kraliçesi entübe edildi Madonnanın sağlık durumu

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
'Pop'un Kraliçesi' olarak bilinen, dünyaca ünlü sanatçı Madonna'nın, 'ciddi bir bakteriyel enfeksiyon' nedeniyle birkaç gün önce hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Page Six'in özel haberine göre; evde 'tepkisiz' bir şekilde bulunan 64 yaşındaki şarkıcı, entübe edilerek yoğun bakım ünitesine alındı.

Haberin Devamı

İsmi paylaşılmayan kaynaklar; ünlü ismin daha sonra ekstübe edildiğini (entübasyon işleminin sonlanması ve solunum tüpünün çıkarılması) ve yoğun bakım katından, kızı Lourdes Leon'un yanında kaldığı normal bir hastane odasına taşındığını aktardı.

Popun Kraliçesi entübe edildi Madonnanın sağlık durumu

MENAJERİ AÇIKLAMA YAPTI

Madonna'nın uzun süredir menajerliğini yapan Guy Oseary, Instagram'da yaptığı bir açıklamada; "24 Haziran Cumartesi günü Madonna, yoğun bakımda birkaç gün kalmasına neden olan ciddi bir bakteriyel enfeksiyona yakalandı. Sağlığı iyiye gidiyor ancak halen tıbbi bakım altında. Tam bir iyileşme bekleniyor" ifadelerini kullandı.

Popun Kraliçesi entübe edildi Madonnanın sağlık durumu

Oseary, Madonna'nın 15 Temmuz'da Kanada'nın Vancouver kentinde başlaması planlanan ve 35 şehri kapsayacak olan dünya turnesinin bu nedenle ileri bir tarihe ertelendiğini de duyurarak, "Turne için yeni bir başlangıç tarihi ve yeniden planlanan şovlar da dahil olmak üzere daha fazla ayrıntıyı planlar planlamaz sizinle paylaşacağız" dedi.

Haberin Devamı

Popun Kraliçesi entübe edildi Madonnanın sağlık durumu

"EN KÖTÜ İHTİMALE KARŞI HAZIRLANIYORDUK"

Michigan doğumlu şarkıcının akrabaları, Madonna'nın hastaneye kaldırılması üzerine bir araya geldi. DailyMail.com'a konuşan; ünlü ismin aile üyelerinden biri, travmatik günler geçirdiklerini söyleyerek şu açıklamada bulundu:

Son birkaç gündür kimse ne olacağını bilmiyordu ve bu yüzden en kötü ihtimale karşı kendimizi hazırlıyorduk. Madonna'nın hastanede olduğunun Cumartesi gününden beri saklanmasının sebebi buydu. Herkes onu kaybedeceğimizi düşünüyordu.

Popun Kraliçesi entübe edildi Madonnanın sağlık durumu

Madonna'nın aniden hastaneye kaldırılmasının kendilerini 'birleştirdiğini' açıklayan akrabalar, "Tüm aile üyeleri bu olay üzerine bir araya geldi. Yaşananlar, Madonna'ya kendine dikkat etmesi gerektiğini hatırlattı. Bu olay onu gerçekten bir 'uyanma çağırısı' oldu. Yaşına göre olması gerektiği kadar sağlıklı bir yaşam sürmüyor ve son birkaç aydır kendini çok yıpratıyordu. Aslında genç olmadığı halde hala genç olduğunu düşünüyor ve yenilmez olduğuna da inanıyor" dedi.

Popun Kraliçesi entübe edildi Madonnanın sağlık durumu

"ÖLDÜĞÜ GÜNE KADAR KARİYERİNİ SAĞLIĞININ ÖNÜNE KOYACAK"

Kaynak; turnesinin 'mükemmel' olması için haftada 6 gün, gece gündüz çalıştığı söylenen ünlü isimin yanında ertelenmiş olan turneden bahsetmenin 'yasak' olduğunu da sözlerine ekleyerek; "Kimse onun yanında turneden veya işten bahsetmeyecek, çünkü Madonna muhtemelen kendini kaybeder. Öldüğü güne kadar kariyerini ve şöhretini sağlığının önüne koyacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.