Cadde Portman’ın evliliği ‘sarsıldı’ iddiası

Portman’ın evliliği ‘sarsıldı’ iddiası

04.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Oscar ödüllü ABD’li oyuncu Natalie Portman (41) ile eşi, koreograf Benjamin Millepied’in (45) evliliğinin sarsıldığı öne sürüldü. İddialara göre, 11 yıldır evli olan, iki çocuk sahibi çift geçen yılın sonundan beri ayrı yaşıyor. Portman’ın evliliğinde sorun yaşadığı çalıştığı film setinde de biliniyormuş.

Portman’ın evliliği ‘sarsıldı’ iddiası

Tüm bunların üstüne de “aldatma” iddiası geldi. Millepied’ın Fransız çevreci Camille Étienne (25) ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Portman’ın da Millepied ile Étienne’nin Fransız basınında fotoğraflarının yayımlanmasıyla ilişkiden haberdar olduğu iddia edildi. Portman’ın başrolünde oynadığı “May December” (Mayıs Aralık) filminin geçen ay Cannes Film Festivali’ndeki galasına Millepied’ın katılmaması da dikkati çekmişti.

Haberin Devamı

Tüm bunlara rağmen Millepied’ın eşini sevdiği, yuvasını kurtarmak için elinden geleni yaptığı belirtiliyor. Portman’ın da eşinin çabasına olumlu karşılık verdiği, Millepied’ın çevreciyle ilişkisinin kısa sürdüğü konuşuluyor. Çift 2009’da Portman’a Oscar ödülü getiren “Siyah Kuğu” filminin setinde tanışmıştı.