Cadde Priyanka Chopra: Estetik sonrası üç filmden kovuldum!

Priyanka Chopra: Estetik sonrası üç filmden kovuldum!

04.05.2023 - 15:42 | Son Güncellenme:

2000 yılında düzenlenen Miss World yarışmasında 'Dünyanın En Güzel Kadını' unvanını kazanan Priyanka Chopra, modellikle başlayan kariyerine sinema oyuncusu olarak devam ediyor. Hint asıllı İngiliz aktris, yıllar önce geçirdği burun ameliyatında yapılan yanlışlar sonrası yaşadığı kabus dolu günleri anlattı.

Priyanka Chopra: Estetik sonrası üç filmden kovuldum

Priyanka Chopra, yıllar önce yapılan burun estetiğinin kusurlu olması nedeniyle depresyona girdiğini açıkladı. 'The Howard Stern Show' adlı programda konuşan 40 yaşındaki tescilli güzel, ameliyatın yüzünde kötü bir görünüme sebep olmasından dolayı geçim sıkıntısı çektiğini de söyledi.

Haberin Devamı

KARİYERİ BAŞLAMADAN BİTME NOKTASINA GELDİ!

Hindistan'da en popüler ünlülerden olan Chopra, geniz etindeki polipin alınması ve rinoplasti ameliyatı olmak için bıçak altına yattı. Ancak operasyonun ardından anlaşma sağladığı üç filmden kovuldu ve oyunculuk kariyerinin başlamadan bitme noktasına geldiğini itiraf etti.

Priyanka Chopra: Estetik sonrası üç filmden kovuldum

"ELİMİ HİÇ BIRAKMADI"

Uzun süre evden çıkmadığını dile geriten Bollywood yıldızı, doktor olan babası Ashok Chopra'nın tekrar bıçak altına yatarak burnunu düzelttirme konusunda kendisini cesaretlendirdiğini belirtti.

Babam o günlerde elimi hiç bırakmadı, o olmasa girdiğim ağır depresyondan nasıl çıkardım bilmiyorum.

Priyanka Chopra: Estetik sonrası üç filmden kovuldum

Priyanka Chopra, Bollywood yönetmeni Anil Sharma'nın ameliyat için destek olduğunu, operasyon sonrası daha önce başrol önerilmiş olsa da filmde yan karakterde yer alabileceğini söylediğini anlattı.

Priyanka Chopra: Estetik sonrası üç filmden kovuldum

Haberin Devamı

"BİR YABANCININ BANA BAKTIĞINI GÖRÜYORDUM"

Yanlış estetik deneyimini 2021 yılında çıkardığı kendi hayatını anlatan 'Unfinished' adlı kitabında yazan Chopra, şu ifadeleri kullanmıştı:

Aynaya bakıyordum ve bir yabancının bana baktığını görüyordum. Öz saygım hiç yerine gelmeyecek diye düşünüyordum. Artık aynaya baktığımda şaşırmıyorum. Biraz daha farklı olan benle barıştım.

Priyanka Chopra: Estetik sonrası üç filmden kovuldum