Cadde 'Reytingden korkmuyorum'

'Reytingden korkmuyorum'

11.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Son olarak ‘Yüz Yüze’yle kamera karşısına geçen ve iki yıldır ekranda olmayan Sinem Kobal, “Reyting korkum yok. İyi senaryo olmadığı için dizilerde yer almıyorum” dedi.

Reytingden korkmuyorum

Sinem Kobal, marka yüzü olduğu Deichmann’ın Los Angeles’ta gerçekleşen çekimlerinden sonra, Soho House’ta gazetecilerin karşısına çıktı. Uzun süredir ekranda olmayan oyuncu, “Reytingden korkmuyorum. İyi senaryo olmadığı için dizilerde yer almıyorum. Üzerimde bir baskı oluşturmuyor” dedi. Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu’yla aynı projede oynayacakları iddialarına, “Doğru değil ama neden olmasın? O çok başarılı bir aktör. Neden oynamak istemeyeyim?” diye konuştu.

Haberin Devamı

İmirzalıoğlu’nun özel günleri unutmadığını belirten Kobal, “Karşındakine sevgisini hissettirmek kıymetli... Büyük hediye değil, daha başka şeyler tercih ediyoruz. Mesela Kenan plak dinlemeyi çok seviyor. Bizi besleyecek zevklerimize yönelmeye çalışıyoruz” açıklamasını yaptı. Son dönemde arkadaşlarının çocuklarıyla çektirdiği fotoğrafları Instagram’da paylaşan oyuncu, “Her zaman kariyer de olmalı ama aile en büyük değer” diyerek, anneliğe yeşil ışık yaktı. SERCAN KISMET