Cadde Ricky Martin Türkiye için takipçilerine seslendi!

Ricky Martin Türkiye için takipçilerine seslendi!

14.02.2023 - 09:46 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken, dünyaca ünlü yıldızlardan da destek mesajları yağdı. Son olarak Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerinden Türkiye için yardım istedi.

Ricky Martin Türkiye için takipçilerine seslendi

6 Şubat Pazartesi günü biri 7.7, diğeri 7.6 şiddetinde meydana gelen iki deprem; Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı.

Haberin Devamı

DEPREMZEDELER İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Merkez üssü Kahramanmaraş olan, 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki depremde yaşanan binlerce can kaybı ülkemizi yasa boğdu. Kurtarma çalışmaları devam ederken, ünlü isimler de tek yürek olarak depremzedeler için harekete geçti.

Ricky Martin Türkiye için takipçilerine seslendi

TAKİPÇİLERİNE BAĞI ÇAĞRISINDA BULUNDU

Dünyaca ünlü isimlerden de Türkiye ve Suriye için yardım çağrısı yapıldı. Porto Rikolu pop ikonu Ricky Martin de, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile takipçilerini deprem bölgesine bağış yapmaya davet etti.

Ricky Martin Türkiye için takipçilerine seslendi

"SAKİN KALAMIYORUM"

17.7 milyon takipçili Instagram sayfasının hikayeler bölümünden İspanyolca bir video yayınlayarak UNICEF'in linkini veren ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Herkese merhaba, ben Ricky Martin. Bildiğiniz üzere kriz zamanlarında sakin kalamıyorum. Depremin ardından Suriye ve Türkiye'den gördüğüm fotoğraflar kalbimi parçaladı. UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak, yapabileceğim tek şey verdiğim linke tıklayıp, yapabileceğiniz kadar bağış yaparak bize yardım etmenizi istemek. Teşekkür ederim.

Ricky Martin Türkiye için takipçilerine seslendi

ÜNLÜ İSİMLER TÜRKİYE'Yİ UNUTMADI

Haberin Devamı

Daha önce de Ellen DeGeneres, Antonio Banderas, Hailey Bieber, Russel Crowe, Dua Lipa ve Mark Ruffalo gibi isimler Türkiye için destek mesajı göndermişti. Ünlü isimler, depremzedelere yardım için çalışan kuruluşlara bağış yapılması için de takipçilerine seslenmişti.

Ricky Martin Türkiye için takipçilerine seslendi