Cadde Rihanna transparan elbisesiyle zor anlar yaşadı!

Rihanna transparan elbisesiyle zor anlar yaşadı!

05.10.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Rihanna ve ASAP Rocky, 13 Mayıs'ta ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Ünlü rapçinin, Rihanna'yı hamileyken, ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile aldattığı ileri sürülmüştü. İddialara aldırış etmeyen Rihanna, Rocky'nin 34'üncü yaş gününe siyah bir elbiseyle katıldı. Şarkıcı, kameraları fark edince eliyle kıyafetini kapatmaya çalıştı.

Rihanna transparan elbisesiyle zor anlar yaşadı

Milliyet.com.tr
13 Mayıs'ta doğum yapan Rihanna, annelik heyecanı yaşarken, hiç beklemediği bir haberle sarsıldı. İddiaya göre; şarkıcı, sevgilisi ASAP Rocky tarafından ihanete uğradı. Rocky'nin, dünyaca ünlü yıldızı ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile aldattığı ileri sürüldü. Dedikoduların ardından Rihanna, Muaddi'yi Instagram hesabından takipten çıktı.

Haberin Devamı

"UZUN ZAMANDIR GÖRÜŞÜYORLAR"

Barbadoslu şarkıcının, Asap Rocky ve Amina Muaddi'yi birlikte yakaladığı söylentisi de ortaya atıldı. Sosyal medyada ASAP Rocky ve Rihanna'nın ayrıldığı, bunun sebebinin de Amina Muaddi olduğu belirtildi. Rapçi ile tasarımcının ilişkisinin yeni olmadığı, yıllardır görüştükleri de iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından taraflardan bir açıklama gelmedi. 

Rihanna transparan elbisesiyle zor anlar yaşadı

"ZAMANLA BENİM AİLEM OLDU"

Daha önce arkadaş olduğu kişilerle kolay kolay romantik türde bir ilişkiye girmediğini belirten Rihanna, partneri Asap Rocky hakkında, "Onu tanımak için ve onun da beni tanıması için acele etmedim" ifadelerini kullandı. Sevgilisi için "Zamanla benim ailem oldu" diyen Rihanna, annesinin de ilk andan itibaren rapçiye bayıldığını söyledi. Rocky ile ilişkilerindeki en sevdiği şeyin şeffaflık olduğunu belirten 34 yaşındaki yıldız; hedefler, korkular ve özgüvensizler hakkında açıkça konuşabildiklerini dile getirdi.

Rihanna transparan elbisesiyle zor anlar yaşadı

Haberin Devamı

3-4 ÇOCUK İSTİYOR

Ünlü şarkıcı, gelecek planlarından da bahsetti. 10 yıl içinde evleneceği kişiyi bulamasa da üç veya dört çocuk yapacağını söyleyen Rihanna, "Bunu kendi başıma yapabilir miyim? Tabii ki evet!" dedi.

"RIHANNA HAYATIMIN AŞKI"

ASAP Rocky ise GQ ile yaptığı röportajda Rihanna'yı "Hayatının aşkı" olarak tanımladı. Gerçek adı Rakim Nakache Mayers olan 34 yaşındaki rapçi, bekar olmaktan çok, bir ilişki içinde olmayı tercih ettiğini ifade etti.

SUPER BOWL SÜRPRİZİ

Rihanna, geçtiğimiz hafta herkesi heyecanlandıracak bir paylaşımda bulundu. Amerika'nın kendi servetini kazanan en genç milyarder kadını olan Rihanna, Super Bowl’da performans sergileyeceğini onayladı. Rihanna'nın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Rihanna transparan elbisesiyle zor anlar yaşadı

ELİYLE KIYAFETİNİ KAPATMAYA ÇALIŞTI

Son olarak sevgilisi ASAP'ın 34’üncü yaş kutlaması için yemeğe katılan Rihanna, siyah elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti. Siyah renkli kıyafetinde hem göğüs hem de bacak dekoltesi olan Rihanna, eliyle transparan kıyafetini kapatmaya çalıştı. Bir yandan frikik vermemeye uğraşan ünlü şarkıcı, diğer yandan kameralar karşısında yürümeye çalışırken zor anlar yaşadı.

Rihanna transparan elbisesiyle zor anlar yaşadı