Cadde Rolü için tanınmaz hale geldi! Makyajı beş saatten uzun sürdü

Rolü için tanınmaz hale geldi! Makyajı beş saatten uzun sürdü

04.10.2023 - 11:44 | Son Güncellenme:

ABD'li bestekar Leonard Bernstein'in hayatını konu alan 'Maestro' adlı filmde ünlü ismi canlandıran aktör Bradley Cooper, rolü için tanınmaz hale geldi. Cooper'ın, bestekarın 70'li yaşlardaki haline bürünmesi için beş saatten uzun süre harcandığı ortaya çıktı.

Rolü için tanınmaz hale geldi Makyajı beş saatten uzun sürdü

'Bir Yıldız Doğuyor', 'Umut Işığım' ve 'Düzenbaz' gibi yapımlarda yer alan ABD'li oyuncu ve yapımcı Bradley Cooper, 'Maestro' filminde canlandırdığı ünlü bestekar Leonard Bernstein için bambaşka birine dönüştü.

Haberin Devamı

Oscar ödüllü makyaj sanatçısı Kazu Hiro, New York Film Festivali'nde yaptığı konuşmada 48 yaşındaki aktörün Bernstein'in her yaşı için ayrı bir makyaj aşamasından geçtiğini söyledi.

Rolü için tanınmaz hale geldi Makyajı beş saatten uzun sürdü

MAKYAJI SAATLER SÜRDÜ!

Cooper'ın 20'li yaşlarındaki Bernstein olarak görünmesini sağlamasının iki buçuk saat sürdüğünü söyleyen sanatçı, ünlü ismin 70'li yaşlarındaki görüntüsü için yapılan makyajın ise beş saatten uzun sürdüğünü açıkladı.

Rolü için tanınmaz hale geldi Makyajı beş saatten uzun sürdü

"MÜKEMMELDİ"

Bernstein'ın çocukları Jamie, Alexander ve Nina; Variety'ye verdikleri bir röportajda Hiro'nun çalışmasını överek şöyle konuştu:

Bazı fotoğraflarda Bradley olduğunu az da olsa anlayabiliyorduk ama 'Aman Tanrım!' dediğimiz, babamıza çok benzeyen bazı fotoğraflar da vardı. İnanılmaz derecede mükemmeldi.

FİLMİN YÖNETMENLİĞİNİ DE ÜSTLENDİ

'Maestro' filminde Bradley Cooper'ın yanı sıra; Leonard Bernstein'in eşi Felicia María Cohn Montealegre Bernstein rolünde Carey Mulligan, Maya Hawke, Matt Bomer, Sarah Silverman, Josh Hamilton, Scott Ellis, Gideon Glick, Sam Nivola, Alexa Swinton ve Miriam Shor da rol alıyor.

Haberin Devamı

Senaryoyu Josh Singer ile birlikte yazan Bradley Cooper, ayrıca filmin yönetmenliğini de üstlendi.

Rolü için tanınmaz hale geldi Makyajı beş saatten uzun sürdü

FİLMİN KONUSU

Bu yıl 80'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'nde prömiyeri yapılan 'Maestro', 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Oscar yarışının güçlü adaylarından biri olan film, Amerikalı bestekar Leonard Bernstein'in hayatını ve Felicia Montealegre ile evliliğini konu alıyor.