Sabanur Kıraç

Sabanur Kıraç

skirac@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Dikkat Mojito polisi çıkabilir


Yanlış içki içiyorsanız seksi polisler sizi kelepçeleyip en yakındaki bara sürükleyebilir


Eğer bu aralar yolunuz Bodrum veya Çeşme’nin gözde ‘beach club’larına düşerse, ne içtiğinize dikkat edin yoksa her an birbirinden seksi polisler tarafından kelepçelenebilir ve en yakındaki bara götürülebilirsiniz! Çünkü dünyanın önde gelen rom üreticilerinden Bacardi, Mojito polislerini göreve çağırdı. Bundan böyle Bodrum Maki Otel, Bodrum Xuma Beach ve Çeşme Fun Beach’te düzenlenecek Bacardi Mojito Partilerinde sıkı denetim olacak.
Denizden şişme botlarla sahile çıkacak birbirinden seksi ve güzel Bacardi Mojito polisleri, ellerinde Mojito tokmaklarıyla hem barmenleri hem de içki içenleri teftiş edecek. Bakalım barmenler Mojito’yu yeterince güzel yapabiliyor mu, davetliler yeterince Mojito içiyor mu? Eğer izleyicilere ücretsiz Mojitolar dağıtıp tüm plajdakilerin oldukları yerde dans etmesini sağlayan bu polislere Mojito dışında bir içkiyle yakalanırsanız yandınız. Bu seksi polislerden biri sizi kendisine kelepçeleyip en yakındaki bara götürecek ve size hemen bir Mojito ısmarlayacak.
Bir yanda bu renkli görüntüler yaşanırken diğer yandaysa Blackk’in deneyimli eski barmeni Kamil Küçüker isteyenlere ‘The Original Bacardi Mojito’yu yapmasını öğretecek. Parti boyunca davetlilere ücretsiz olarak dağıtılan bu Bacardi karışımları, tatilcilerin canlı müzik ve dans performanslarından daha da keyif almasını sağlayacak.
Bu partilerin aslında tek bir amacı var, o da herkese orijinal Mojito’yu tattırıp bol bol eğlendirmek. 1800’lü yıllardan beri rom üreten ve Mojito’nun mucidi olan Bacardi’nin tek istediği, bu özel tarife sahip çıkmak. Eğer siz de hem gerçek Mojito nasıl yapılır öğrenmek hem de Bacardi kızlarıyla eğlenmek istiyorsanız 31 Temmuz Cumartesi, Çeşme Kum Beach (yeni ismiyle Fun Beach’te) 07 Ağustos Cumartesi günü de Bodrum Maki Otel’de olmanız yeterli.