Cadde Sadakatsiz'de gerçekler ortaya çıkıyor! 'Asya ilk Derin'i devirdi sıra Volkan'da'

Sadakatsiz'de gerçekler ortaya çıkıyor! 'Asya ilk Derin'i devirdi sıra Volkan'da'

14.04.2022 - 00:29 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisi, 13 Nisan Çarşamba akşamı 56’ncı bölümüyle ekranlara geldi. BBC’nin ‘Doctor Foster’ adlı dizisinden uyarlanan Sadakatsiz’in son bölümüne; anne ve babası arasında olanları anlamaya çalışan Ali’nin isyanı damga vururken; Volkan ile Asya’nın öpüştüğünü duyan Derin’in yıkılmasına sosyal medyadan yorum yağdı.

Sadakatsizde gerçekler ortaya çıkıyor Asya ilk Derini devirdi sıra Volkanda

İki sezondur Kanal D’de çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkan 'Sadakatsiz' dizisi, entrika dolu bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in paylaştığı Sadakatsiz’de birkaç haftadır Asya’nın intikam planı öne çıkıyor. 

Haberin Devamı

DAVETSİZ MİSAFİR ALİ

13 Nisan Çarşamba akşamı 56’ncı bölümüyle ekranlara gelen Sadakatsiz’in son bölümünde; hırsızlık oyunuyla Volkan’ı eve çağıran Asya, kendisini öpen eski kocasına “Derin’le boşanmadan bir şey yaşayamayız” dedi. O ara Derin’in eve bıraktığı Ali, gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Bu durumu kimseye çaktırmayan Ali, yaşadığı sıkıntıyı içinde çözmeye çalıştı.

Bu sırada planını uygulamaya devam eden Asya, Volkan’ın kendisini garanti altına almadan boşanmayacağını bu nedenle şirketten kendi zimmetine para geçireceğini; akabinde de onu hapse yollayacağını Derya’ya anlattı.

ASYA'NIN YENİ HAMLESİ

Arkadaşını durduramayacağının farkında olan Derya, Ali’nin sıkıntı yaşamaması için ona bir miras bırakmasını öğütledi. Sadece bir evi olduğunu söyleyen Asya ise Volkan’ın yıllar önce oğlunun eğitim parasını Derin’le harcadığını ancak bunu geri almak için bir fikri olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

O arada Selçuk’un restoranına giden Derin, kocası doğru söylüyor mu diye üvey kardeşinin ağzını ararken, Ceren’in kontrolü olduğunu da araya sıkıştırdı. Tam o arada Onur’un restorana gelmesiyle şaşıran Derin, ondan Asya’daki görüntüleri alması konusunda yardım istedi. 

Sadakatsizde gerçekler ortaya çıkıyor Asya ilk Derini devirdi sıra Volkanda

Asya’yı aklından çıkaramayan Volkan ise kendini garantiye almak için yatırım hamlelerini hızlandırırken, Gönül’ün yapılan harcamadan haberi oldu. Hemen şirkete giden ve Volkan’a gözdağı veren Gönül, Selçuk’u da şirkete dahil etmeleri gerektiğini söyledi. Bundan rahatsız olan Volkan, Derin’i arayarak akşam dışarıda yemek yemeyi teklif etti.

GÖNÜL'ÜN TAKİBİNDEKİ VOLKAN, DERİN'İ KANDIRABİLECEK Mİ?

Kocasının ilgisinden memnun olan Derin hemen hazırlandı. Akşam romantik bir gece geçiren Arslan çiftinden Volkan, kızlarının geleceğini garanti altına almak için kendileri için yatırım yapmaları gerektiğini eşine söyledi. Volkan’ın teklifini kabul eden Derin, annesi ve kardeşine; Volkan’la birlikte deniz kenarında yeni bir eve taşınacaklarını ifade etti.

Aynı anlarda Asya’nın evine giden Volkan ise ondan durumunu toparlamak için süre istedi. Ne kadar bekleyeceği konusunda onu sıkıştıran Asya da “Bu saatten sonra eski kocamın yeni metresi olmayacağım” dedi. Ardından Gönül Hanım’ın kendisini denetlediğini anlatan Volkan, yatırımlarını yapamadığını anlattı. Krizi fırsata çeviren Asya, alacağı her şeyi Ali’nin üzerine yapmasının dikkat çekmeyeceğini söyledi.

Sadakatsizde gerçekler ortaya çıkıyor Asya ilk Derini devirdi sıra Volkanda

Haberin Devamı

'O VİDEOYU SİL ASYA'

Annesiyle vakıftaki toplantıya giden Derin, çıkışta Volkan’ı oraya çağırdı. Bu arada Asya’nın yanında olan Volkan, istemese de karısının teklifini kabul etti. Toplantıya girmeden Onur’un aramasıyla şaşıran Asya ise onu vakfa çağırdı. Toplantı sonrası Derin ve Onur karşı karşıya gelirken; Asya kendisinden videoyu silmesini isteyen Onur’u reddetmedi. Telefonundan görüntüleri silen Asya, elinde bir kopyası olup olmadığını söylemedi. Onur’a “Derin’in hayatın boyunca diken üstünde olacak olması hoşuma gidiyor” dedi.

Onur’un gelişiyle mekanı terk eden Volkan-Derin çifti de konuştukları gibi yeni bir ev bakmaya gitti. Evi beğenen ikili satın alma işlemi için harekete geçerken; Volkan yatırımlık bir arazi olduğunu da belirtti. 'Onu da alalım' diyen Derin, para transferini gerçekleştirdi. Asya’nın fikrini beğenen Volkan, planladığı gibi tapuları Ali’nin üzerine yaptı. 

Haberin Devamı

Eve dönen ve video konusuyla ilgili annesiyle konuşan Derin, Onur’un çabasının işe yaramadığını anlatırken; Gönül ona kızdı. Bir fikir bulamamalarından şikayet eden Derin, Asya ile yüzleşmeye gitti.

Sadakatsizde gerçekler ortaya çıkıyor Asya ilk Derini devirdi sıra Volkanda

DERİN'İN KALP ACISI

Ancak bu arada aşık olduğu İpek’ten Demir’in de hoşlanmasıyla çılgına dönen Ali, evin altını üstüne getirdi. Annesi ve babasının söylediği yalanların farkına varan Ali, Volkan’ın aldığı pırlanta kolyeyi buldu. Annesi gelince de ona hesap soran Ali, babasıyla ikisini öpüşürken gördüğünü de itiraf etti. Anne-oğulun tartışmasına kulak misafiri olan Derin, kocasının Asya ile öpüştüğünü duyunca adeta yıkıldı.

SON SAHNEYE YORUM YAĞDI

Ali’nin anne ve babasıyla ilgili gerçekleri farkında olması ve Derin’in de her şeyi öğrenmesine sosyal medyadan yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları…

Haberin Devamı

"Ali her şeyi söylerken Derin'in de duyması, ortalık fena karışacak", "Derin ettiğini buluyorsun", "Asya ilk olarak Derin'i devirdi, sıra Volkan'da", "Artık sevilmediğini anla Derin", "Derin'in kalbini acıması ve acı dolu bakışları", "Volkan sen yandın", "Ve Derin yine ortada kalır", "Derin gerçekler acıdır, geçmiş olsun", "Volkan'ın diyecekleri kulağımda çınlıyor", "Yaşattığını yaşıyorsun Derin", "Asya adım adım ilerliyor", "Ali akıllanmaya başladı"

Sadakatsizde gerçekler ortaya çıkıyor Asya ilk Derini devirdi sıra Volkanda