Cadde Sadri Alışık'a Ece Binay sorusu!

Sadri Alışık'a Ece Binay sorusu!

23.03.2023 - 09:24 | Son Güncellenme:

'Amadeus'un yazarı Peter Shaffer tarafından kaleme alınan 'Küheylan' oyununun galasına katılan Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık'a, şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ün eşi Ece Binay ile aşk yaşadığına dair haberler hatırlatıldı.

Sadri Alışıka Ece Binay sorusu

Kerem Alışık (Martin Dysart), Emir Özden (Alan), Hatice Aslan (Dora), Devrim Nas (Frank), Açelya Devrim Yılhan (Hesther), Gizem Katmer (Jill), Dilara Ük (Hemşire), Bertan Dirikolu (Dalton), Sercan Batık (Atlı) ve Oğuzhan Keskin'in (Maya) rol aldığı Küheylan oyununun galası Zorlu PSM’de ünlü simaların katılımıyla gerçekleşti.

Haberin Devamı

"KALBİMİZE ÖBEK ÖBEK GÜLLER BIRAKTILAR"

Oyun sonunda konuşan Kerem Alışık, tüm ekip adına duygularını şöyle dile getirdi:

Bu zor günlerde salonumuzu dolduran kıymetli izleyicilerimiz, bugün kalbimize öbek öbek güller bıraktılar. Var olsunlar.

Sadri Alışıka Ece Binay sorusu

"BABAMI DEĞERLEDNİRMEK BANA DÜŞMEZ"

Geceye katılan isimler arasında Sadri Alışık da vardı. Alışık, "Çok heyecanlıyız. Çok emek verdik. Yakınlarımızla birlikte küçük bir davet gibi bir şey yaptık. Babamı ve oyuncuları değerlendirmek bana düşmez" dedi.

Sadri Alışıka Ece Binay sorusu

Sadri Alışık, geçtiğimiz aylarda çıkan Mahsun Kırmızıgül'ün eşi Ece Binay ile aşk yaşadığına dair haberler hakkındaki sorulara ise yanıt vermeden hızlı adımlarla salona girdi.