Cadde Şafak Sezer'den 'Göktaşı' açıklaması

Şafak Sezer'den 'Göktaşı' açıklaması

09.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yapımcılığını Sinehane'nin üstlendiği; Şafak Sezer, Ayhan Taş, Bülent Çolak, Tuna Orhan, Ceyhun Fersoy, Sinan Çalışkanoğlu, Mehmet Esen, Nilay Toprak ve Yılmaz Gruda'nın rol aldığı komedi türündeki 'Göktaşı' filminin çekimleri tamamlandı.

Şafak Sezerden Göktaşı açıklaması

Senaryo ve yönetmenliğini Caner Erzincan'ın üstlendiği, çekimleri Kırklareli'ne bağlı Armağan köyünde 4 haftada tamamlanan 'Göktaşı' filminin oyuncuları, son çekim gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Haberin Devamı

ŞAFAK SEZER: FİLMİN GALASINI KÖY MEYDANINDA YAPACAĞIZ

Göktaşı'nda köyün muhtarı 'İsmet' karakterine hayat veren Şafak Sezer, filmden ilk ipuçlarını basın mensuplarıyla paylaştı. 'Göktaşı'nın ailecek izlenebileceğini belirten ünlü komedyen, "Çekimlerin gerçekleştiği 400 haneli Armağan köyünden 300 kişi filmde figürasyon olarak rol aldı. Köy meydanında filmin galasını yapmayı düşünüyoruz. Köy halkı ilk defa bir filmde oynuyor, ilk defa film galasını görsünler istiyoruz. 'Göktaşı', sezonun ilk büyük komedi filmi, benim de bu sezon oynadığım ilk film oldu. Uzun süredir köyde geçen seyirlik bir filmde oynamamıştım. Kadro inanılmaz, çok değerli oyuncu arkadaşlarımla çalıştım" dedi.

Köyün imamını oynayan Mehmet Esen, çekimler esnasında yaşanan ilginç bir anısını paylaştı: Yağmur duasına çıktığımız sahnenin çekimleri bittikten sonra yağmur yağmayan köyde gerçekten günlerce süren bir yağmur yağdı.

Haberin Devamı

Sinan Çalışkanoğlu, "Film köye düşen göktaşıyla başlıyor. Köy halkının taşları, gelen Amerikalılara, Almanlara ve Ruslara satmaya çalışırken yaşadığı komik olayları anlatıyor. Bu ekiple bu senaryoyu hayata geçirdiğimiz için gerçekten çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Filmde köyün 'Berber Erol'una hayat veren Tuna Orhan, "Bu ekipte başta Yılmaz Gruda olmak üzere tüm arkadaşlarımla çalışmaktan büyük keyif aldım. Kırklareli'nde olmaktan çok mutluyum. Yönetmen ve senaristimiz Caner Erzincan başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"UMDUĞUMDAN ÇOK DAHA İYŞ OLDU"

'Göktaşı' filminin senaryosunu ve yönetmenliğini üstlenen Caner Erzincan, set sürecini şu sözlerle anlattı:
"Yazarken kafamda bir hayal vardı ve o hayali gerçekleştirirken bütün acabalarım çekim aşamasında kayboldu. Her karakteri umduğumdan çok daha iyi tamamladılar ve ete kemiğe büründürdüler. Zor bir hikayeydi, kalabalık bir oyuncu kadrosu vardı. Köy halkı ve oyuncular arasında müthiş bir uyum oldu. Kırklareli ve tüm oyuncu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz güzel bir set oldu ve çok da güzel bir film olacak."