Cadde Sahra Işık ile İdris Aybirdi'nin evliliğinde sürpriz gelişme!

Sahra Işık ile İdris Aybirdi'nin evliliğinde sürpriz gelişme!

27.01.2024 - 07:40 | Son Güncellenme:

2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında üçüncü olup, ülkemizi Malezya’da temsil eden, 'Survivor 2014', 'Survivor 2015', 'Survivor All Star 2018' ve şimdi de 'Survivor All Star 2024'te yarışan Sahra Işık'ın, İdris Aybirdi ile evliliğinde kara bulutlar dolaşıyordu. Birbirlerine boşanma davası açan ikilden geçtiğimiz gün Levent'te görüntülenen Aybirdi, Işık ile ilişkilerindeki sürpriz gelişmeyi açıkladı.

Sahra Işık ile İdris Aybirdinin evliliğinde sürpriz gelişme

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Sahra Işık, yarışmanın 2018 Kıbrıs finalinde iş insanı sevgilisi İdris Aybirdi'den evlenme teklifi almış, Eylül 2019'da ise nikâh masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

2022'de ise sosyal medyada mutluluk pozları veren çiftin evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başlamıştı. Işık ve Aybirdi, ilginç bir boşanma haberiyle magazin gündemine gelmişti.

Sahra Işık ile İdris Aybirdinin evliliğinde sürpriz gelişme

"ASIL SÜRPRİZİ BEN YAPACAĞIM"

Sahra Işık, eşinin organize ettiği üçüncü evlilik yıl dönümü yemeğinde, "Asıl sürprizi ben yapacağım" diyerek, boşanma dilekçesini eşinin önüne koymuştu. Romantik sözler bekleyen İdris Aybirdi, hayatının şokunu yaşamıştı. Evliliklerindeki krizi aşmaya çalışan ikili, evlilik terapistine başvurmuştu.

Sahra Işık ile İdris Aybirdinin evliliğinde sürpriz gelişme

SÜRPRİZ GELİŞME!

İdris Aybirdi, son olarak önceki gün Levent’te objektiflere takıldı. Gazetecilerle konuşan Aybirdi, Işık ile evliliklerinde yaşanan sürpriz gelişmeyi açıkladı.

Sahra Işık ile İdris Aybirdinin evliliğinde sürpriz gelişme

Aybirdi, Survivor yarışması için Dominik'te bulunan eşi Sahra Işık ile karşılıklı anlaşarak boşanma davasını geri çektiklerini söyleyerek; şu ifadeleri kullandı:

Davayı tamamen geri çektik. Karşılıklı feragat ettik. Şu an ilişkimizde bir problem yok. Sorunlarımızı çözdük. Sahra Survivor’a gitmeden önce bir veda gecesi yapmıştık. Yarışmada da başarılı gidiyor. Kendisini destekliyorum.