Cadde 'Şaka Gibi'ye seyirciden tam not

'Şaka Gibi'ye seyirciden tam not

07.11.2017 - 15:53 | Son Güncellenme:

Ahmet Çevik Tiyatrosu’nun 2017-2018 sezonunda sahneleyeceği 'Şaka Gibi' adlı müzikli kabare, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde yapılan gala ile tiyatro seyircisiyle buluştu.

Şaka Gibiye seyirciden tam not

Güncel konuları farklı ve komik bir bakış açısıyla dört farklı hikaye üzerinden anlatan 'Şaka Gibi' oyununa ünlü isimlerin ilgisi yoğundu. Nuri Alço, Teoman Ayık, Hazal, Kuşum Aydın, Ayla Çelik, Buket Dereoğlu, Şebnem Shaffer, Abdullah Şahin, Çiğdem Tunç, Banu Noyan, Ahmet Selçuk İlkan ve Altan Gencebay,iki perdeden oluşan oyunu izlemeye gelenler arasındaydı.

Haberin Devamı

Başrollerini Yılmaz Morgül, Pelin Körmükçü, Özgür Özgülgün, Yelda Alp ve Ahmet Çevik'in paylaştığı oyun, başlangıçtan finale kadar düşmeyen performansıyla kahkahaların havada uçuşmasını sağladı.

İlk kez bir tiyatroda yer alan ve oyunun şarkılarını seslendiren Yılmaz Morgül, sahnede gerçekleştirdiği canlı performansıyla kulakların pasını sildi.

Ahmet Çevik, tiyatroseverler tarafından ayakta alkışlanan oyun sonrası "Bu değerli ekibi bir araya getirebilmek oldukça zordu. Ama onlar bana inandılar ve tabii ben de onlara. Böylece birlikte bu renkli oyunu çıkarmayı başardık. Emek veren herkese çok teşekkür ederim” dedi.