Cadde 'Sakin Ol Şampiyon'la geliyor

'Sakin Ol Şampiyon'la geliyor

08.09.2016 - 18:02 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Nazan Öncel, yeni maxi single’ı 'Sakin ol Şampiyon’u sevenlerinin beğenisine sundu.

Sakin Ol Şampiyonla geliyor

Üç farklı versiyon olarak hazırlanan 'Sakin Ol Şampiyon & Madalyon’un söz ve bestelerinde Nazan Öncel imzası bulunuyor. Türk Pop Müziğine büyük emeği geçen sanatçının güçlü kalemiyle dikkat çeken eserlerinin düzenlemelerinde Alper Erinç, Tufan Taş ve Yağmur Sarıgül’ün yanısıra 'Madalyon’da Bahadır Şimşek imzası yer alıyor.

Haberin Devamı

Maxi single ile birlikte vizyona girecek olan 'Sakin Ol Şmpiyon’un video klibi Akşit Togay yönetmenliğinde çekilirken, Nazan Öncel görüntülerinin tamamının selfie olarak çekilmesi farklılık yaratıyor.

Nazan Öncel, selfie klibi için "Elime aldığımda gündelik hayattaki selfie çekimleri kadar kolaylıkla çekim yapabileceğimi düşündüm. İşe koyulduğumda bilindik klip çekimlerinden çok daha zahmetli olduğunu anladım.. İki hafta süren prova çekimleri süresinde 5 kilo vererek uzaydan bile görünen göbeğimden kurtulmuş oldum. Zor işler gözümü korkutmadığından olsa gerek single’ın diğer şarkısı olan 'Madalyon'un klibini de her türlü zorluğuna karşın yine selfie çekmeyi düşünüyorum. Müzik seven bütün dostlara selam olsun" ifadelerini kullandı.