Cadde Salı akşamının galibi 'Dönence'

Salı akşamının galibi 'Dönence'

26.07.2023 - 11:18 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı dizisi 'Dönence', yayınlanan 4’üncü bölümü ile salı akşamına bir kez daha damgasını vurdu.

Hikayesi ve oyunculuk performanslarının yanı sıra İzmir Foça’nın güzelliğinin de ekrana geldiği Dönence'nin dördüncü bölümü, bu hafta da seyirciden tam not aldı.

Haberin Devamı

Dönence'nin son bölümü, Total kategoride 3.38 reyting ve yüzde 13,02 izlenme payı alarak zirvede yer aldı. 20+ABC1 kategorisinde 2,88 reyting ve yüzde 11,28 izlenme payı ile, AB kategorisinde ise 2.38 reyting yüzde 10.58 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Salı akşamının galibi Dönence

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya gibi başarılı isimler yer alıyor.

Salı akşamının galibi Dönence

Duygu dolu sahnelerin öne çıktığı dördüncü bölüm ile sosyal medyada da çok konuşulan Dönence dizisi, yeni bölümü ile 1 Ağustos Salı günü saat 20.00’de Kanal D’de.

Salı akşamının galibi Dönence