Cadde Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba!

Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba!

06.03.2024 - 08:02 | Son Güncellenme:

Oyuncu Salih Bademci, önceki akşam Etiler'de bir mekanda oyuncu arkadaşlarına yemek verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Bu sene dinlenmek istiyordum. Eşim ve çocuklarımla olmak istiyordum ama sadece 4 ay sürdü" dedi.

Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba

Oyuncu Salih Bademci, 2015 yılında hayatını birleştirdiği meslektaşı İmer Özgün ile 'Fikret' karakterine hayat verdiği 'İstanbullu Gelin' (2017-2019) dizisinde kamera karşısına geçmişti.

Haberin Devamı

"İLK ADIMI BEN ATTIM"

"Eşinizle birlikte daha önce ortak bir projede yer aldınız. Nasıl bir duyguydu?" sorusuna Salih Bademci, "Profesyonel anlamda zor çünkü birbirimizi oyuncu olarak karşılıyorduk. Biz konservatuardan sınıf arkadaşıydık. Sahnede beraber olduk ama İmer daha önce oynadığım bir partner olmamıştı. Değişik, eğlenceli, ilk başta zorlandığımız ama sonradan güzel bir iş çıkardığımız proje oldu" yanıtını vermişti.

Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba

"İmer Hanım konservatuar zamanlarında dikkatinizi çekiyor muydu?" sorusu üzerine ise ünlü isim, "Biz arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk. İlk adımı ben attım" ifadelerini kullanmıştı.

Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba

"METROBÜSÜN EN KEYİFLİ HALİ"

Salih Bademci, geçtiğimiz haftalarda da şehir içi ulaşımı için toplu taşımayı tercih etmişti. Ünlü oyuncu, arkadaşı Nurhan Özenen ile birlikte metrobüste binmişti. Özenen, sosyal medyada gündem olan poza, "Bir uçtan diğer uca İstanbul" notunu düşmüştü. Salih Bademci ise aynı kareyi "Metrobüsün en keyifli hali" mesajıyla yayınlamıştı.

Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba

Haberin Devamı

"BİZ ÜNLÜLER YALANCIYIZ GALİBA"

Oyuncu Salih Bademci, önceki akşam Etiler'de bir mekanda oyuncu arkadaşlarına yemek verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Bu sene dinlenmek istiyordum. Eşim ve çocuklarımla olmak istiyordum ama sadece 4 ay sürdü. Öyle bir proje geldi ki kabul ettim. Biz ünlüler yalancıyız galiba" dedi.

Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba

"BİR BAKMIŞSINIZ ALBÜM YAPMIŞIM"

Şarkı söylemeyi çok sevdiğini söyleyen oyuncu, "Yaptığım projelerde şarkı söylüyorum. Ama bu sadece hobi olarak kalacak. Hobi diyorum ama yarın bir bakmışsınız bir albüm ya da bir single yapmışım" diyerek kahkaha attı.