Cadde Samar Dadgar: Hamile değilim!

Samar Dadgar: Hamile değilim!

24.01.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 20 Ocak'ta sürpriz şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile hayatını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediği iddia edilen ancak konuyla ilgili açıklama yapmayan Dadgar, Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü modacı, hakkındaki iddialara son noktayı koydu.

Samar Dadgar: Hamile değilim

Özcan Deniz, oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile 15 aylık evliliğinini 2019 yılında olaylı bir şekilde sonlandırmıştı. Ayrılığın ardından Aktan, şiddet gördüğü iddiasıyla ünlü oyuncuya dava açmıştı. Şiddet davasından beraat eden Deniz, kısa bir süre sonra modacı Samar Dadgar ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Haberin Devamı

SESSİZ SEDASIZ EVLENDİLER

51 yaşındaki şarkıcı, 20 Ocak'ta sürpriz şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile hayatını birleştirmişti. Samar Dadgar, evlilik haberlerinin yayılmasının ardından gelinlikli bir pozunu paylaşmış ve şu mesajı yazmıştı:

Seni seçiyorum... Ve tekrar, tekrar seni seçeceğim! Hiç duraksamadan, şüphe etmeden her kalp atışında... Seni seçmeye devam edeceğim! Ve yüzlerce dünyada yüzlerce hayat içinde, gerçekliğin her türlüsünde seni seçerdim. Seni bulurdum kocam.

Samar Dadgar: Hamile değilim

KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

Balayına Dubai'ye giden çiftten Dadgar, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir paylaşımla gündeme gelmişti. Deniz ile fotoğraflarını paylaşan modacı, gönderisine çocuklu aile ve oyuncak emojileri eklemişti.

Samar Dadgar: Hamile değilim

Ünlü ismin bu hamlesi akıllara hamilelik iddiasını getirmiş, ancak çiftten resmi bir açıklama gelmemişti.

"NEREDEYSE HER GÜN HAMİLE OLDUĞUM YAZILIYOR"

Özcan Deniz'in eşi İranlı Samar Dadgar önceki gün Nişantaşı Citys'teydi. Modacı, son dönemde bebek bekledikleri şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyip, "Neredeyse her gün hamile olduğum yazılıyor. Gerçek değil" dedi.

Samar Dadgar: Hamile değilim

Haberin Devamı

"GÜZELDİ AMA BİRAZ UTANDIM"

Evliliklerinin birinci yıl dönümünü geçtiğimiz günlerde eşi Özcan Deniz'in Kıbrıs konserinde sahnede kutladıklarını ve kendisi için büyük sürpriz olduğunu anlatan Samar Dadgar, "İlk yıl dönümümüzde Özcan yoğun olduğu için sahnedeydi. Biz de sahnede kutladık. Güzeldi ama biraz utandım pek kameralara alışık değilim. Konuşurken bazen heyecandan Türkçe'yi unutuyorum” şeklinde konuştu.

Samar Dadgar: Hamile değilim