Cadde Sanatçılardan Kartal bebeğe destek

Sanatçılardan Kartal bebeğe destek

04.07.2017 - 18:25 | Son Güncellenme:

Henüz 20 günlükken kalbine giren bir mikrop sonrası kalp yetmezliği meydana gelen Kartal bebeğin hayata tutunması için acilen kalp nakli olması gerekiyor. Almanya’da bir hastanede yoğun bakımda tedavi altında olan Kartal bebek için sosyal medyada adeta seferberlik başlatılırken, ünlü isimler de harekete geçti.

Sanatçılardan Kartal bebeğe destek

Türkiye'de tedavisi gerçekleştirilemeyen ve yurt dışında tedavi olması gereken Kartal bebek için başlatılan yardım kampanyası sonuca ulaştı. Ünlü isimler de Kartal bebek için seferber oldu.

Haberin Devamı

Şarkıcı Işın Karaca, "Vereceğiniz her kuruşun Kartal bebek içinkalp nakline gideceğine emin olabilirsiniz. Miktarınızı göstermeden siz de paylaşın farkındalığı yaratalım. Anneler babalar... Yarın bu olay bizim de başımıza gelebilir. Allah rızası için miktarı ne kadar olursa olsun yardım edelim. Kalbim sıkışıyor, dakikalarla mücadele ediyor Kartal bebek" paylaşımında bulundu.

Oyuncu Şahan Gökbakar, Kartal bebek için 20 bin TL bağış yaptığını instagram hesabından duyurdu.

Popçu İrem Derici, "Bir gün hepiniz anne baba olacaksınız, haydi canlar yayalım, can olalım n'olur!" paylaşımı ile Kartal bebeğe destek verdi.

Şarkıcı Hayko Cepkin, twitter hesabından yayımladığı "Yavrularının gülüşüne hasret kalmasınlar. Acil şifalar, umarım tez zamanda toplanır" mesajıyla Kartal bebeğe destek oldu.

Sanatçılardan Kartal bebeğe destek