Cadde Seda Akgül'ün son hali Survivor Sude'ye benzetildi!

Seda Akgül'ün son hali Survivor Sude'ye benzetildi!

01.04.2022 - 10:44 | Son Güncellenme:

Ekranlarda bir süredir uzak olan 50 yaşındaki sunucu Seda Akgül, paylaştığı son fotoğraf karesiyle sosyal medyayı salladı. Daha önce altı ayda 25 kilo veren Seda Akgül, filtre ve photoshopla gençliğine döndü. "Doktorum sağ olsun" diyen Akgül'e binlerce yorum yağdı.

Seda Akgülün son hali Survivor Sudeye benzetildi

Değişimi, aşk hayatı ve açıklamaları ile sık sık gündem de yer alan ünlü sunucu ve spikerler arasında olan Seda Akgül, bir süredir ekranlardan uzakta.

Haberin Devamı

Kariyerinde ana haber ve program sunuculuğu yer alan Akgül, adından en çok 'Kısmetse Olur' yarışmasıyla bahsettirdi. Akgül, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor. Aynı zamanda yazar ve akademisyen olan sunucunun hatırı sayılır bir takipçi kitlesi bulunuyor. 

ALTI AYDA 25 KİLO VERDİ
Fazla kilolarıyla dikkat çeken Seda Akgül, altı ayda 25 kiloyu nasıl verdiğini Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'a anlatmıştı. İkili Akgül’ün vücudunda sarkma olmadığına dikkat çekmişti.

Günde iki öğün yemek yediğini, öğünlerin arasını uzun tuttuğunu ve vitamin desteği aldığını söyleyen Akgül, mide küçültme ameliyatı olmadığını kanıtlamak için yayında et yedi. (Mide ameliyatı olanların bir yıl kadar katı yiyecek yiyemediği söyleniyor.)

Seda Akgülün son hali Survivor Sudeye benzetildi

Haberin Devamı

Ekranda her daim bakımlı ve güzel görünen Akgül, sosyal medya hesabından makyajsız halini takipçileriyle paylaştı. 50 yaşındaki Akgül'ü gören sosyal medya kullanıcıları, tanımakta güçlük çekti. "Gelir gelmez havası yaradı memleketimin. Bir de doktorum sağolsun"  notuyla sıfır makyaj halini paylaşan sunucunun değişimi şaşırttı.

"SURVİVOR SUDE SANDIM"
Akgül'ün takipçileri, "Botoksu fazla mı kaçırdın?", "Çocuk gibi olmuşsun", "20 yaş gençleşmişsin", "Survivor Sude sandım", "16 yaşındaki hali" gibi yorumlarda bulundu.

Seda Akgülün son hali Survivor Sudeye benzetildi

"SİZ KADINLIKTAN EMEKLİ OLUN!"
Yaptığı paylaşımları kıyasıya eleştiren kadınlara çektiği bir selfie üzerinden seslenen Seda Akgül şu satırları paylaşmıştı; "Yukarıdan selfie çekince zayıf ama kısa çıkıyor. Tercih sizin! Örümcek beyinlilere örümcekli mesaj… Gariptir ki çoğu kadın! Siz kadınlıktan emekli olun, ben ölene kadar kendimi sevip beğeneceğim."

Seda Akgül, Instagram hesabından bacak dekolteli bir fotoğrafını paylaşmıştı. Bir takipçisi, Akgül’ün fotoğrafına, “Bir bacakların var. Öyle poz veriyorsun, böyle poz veriyorsun.Hepsinde bacaklar ön planda” şeklinde yorum yaptı. Ünlü sunucu, takipçisine “Sende de 117 cm bacak olsun, sen de koy” cevabını vermişti.

Seda Akgülün son hali Survivor Sudeye benzetildi