Cadde Seda Bakan: Depremin ne demek olduğunu biliyorum!

Seda Bakan: Depremin ne demek olduğunu biliyorum!

11.03.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Seda Bakan, önceki gün mutfak alışverişine çıktı. Bebek’te görüntülenen ünlü isim, alışveriş sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası geceleri uyuyamadığını söyleyen iki çocuk annesi oyuncu, çok eski olmamasına rağmen oturduğu apartmanda deprem için gerekli önlemleri almaya çalıştıklarını açıkladı.

Seda Bakan: Depremin ne demek olduğunu biliyorum

Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren Seda Bakan, 3.5 yaşındaki kızı Leyla ile akşam yemeğinde balık yapacağını söyledi. Oyuncu, “Yemekleri evde ben yapıyorum. Güzel yemek yapıyorum. Bolulu olduğum için yemek konuşunda iyiyim. Beklerim gelin” dedi.

Haberin Devamı

"1999 DEPREMİNDE DÜZCE'DEYDİM"

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle kendini iyi hissetmediğini belirten ünlü isim, “Kendime hâlâ gelebilmiş değilim, hiç kimse gelemiyor. Çünkü büyük bir psikolojik buhran içindeyiz. İnsanlar orada o şekilde yaşarken; ailelerini kaybetmiş, çoluğunu çocuğunu, annesini kaybetmiş! Onları düşündükçe çok etkileniyorum. 1999 depreminde Düzce’deydim. Biz de çok sert bir şekilde yaşadık. Hatta benim okulumun bir bölümü yıkılmıştı. Depremin ne demek olduğunu biliyorum. Gerçi bilmeyen de ağır bir şekilde hissetmiş oldu” şeklinde konuştu.

Seda Bakan: Depremin ne demek olduğunu biliyorum

"APARTMANDAN ÖRNEKLER ALINDI"

Deprem için önlemler almaya çalıştıklarını belirten Seda Bakan, "Bizim ev çok eski değil ama gerekli önlemleri almaya çalışıyoruz. Apartman toplantısı yapıldı, belediyedeki raporlara bakıldı, örnekler alındı. Her şey depreme uyumlu görünüyor ama bilemeyiz tabii. Sadece iyi bir evde oturduğumuzu biliyoruz" açıklamasını yaptı.

Seda Bakan: Depremin ne demek olduğunu biliyorum

Haberin Devamı

"GECELERİ UYUYAMIYORUM"

Psikolojik olarak zor günler geçirdiğini anlatan 37 yaşındaki oyuncu, "Geceleri uyuyamıyorum. Her yerde düdük, fener var, yataklarımızın kenarına sularımızı koyduk. Leyla da her şeyin farkında. İzletmememize rağmen konu sürekli bu olduğu için çocuk merak ediyor, duyuyor. Biz de yardımlarımızı yaptık. O da kendi çapında ufak yardımını yaptı” ifadelerini kullandı.

Seda Bakan: Depremin ne demek olduğunu biliyorum

"KORUYUCU ANNELİK KOLAY DEĞİL"

Koruyucu annelik hakkında düşünceleri sorulan Seda Bakan, “Kırmızı Çocuklar Derneği’ne üyeyim, oraya da gidiyorum. Koruyucu annelik zor bir mevzu, kolay bir prosedür değil. İsteyen, bakabilecek insanlar sahiplensinler. Büyük bir sevap” şeklinde konuştu.

Seda Bakan: Depremin ne demek olduğunu biliyorum

Ünlü oyuncu, gazetecilere açıklama yaptıktan sonra yeni aracına binerek, Bebek’ten ayrıldı.

Seda Bakan: Depremin ne demek olduğunu biliyorum