Cadde Seda Bakan paylaştı: Neydim, ne oldum!

Seda Bakan paylaştı: Neydim, ne oldum!

06.05.2022 - 15:43 | Son Güncellenme:

Ekim 2014’te müzisyen Ali Erel ile nikâh masasına oturan, Ağustos 2019’da kızı Leyla dünyaya gelen Seda Bakan, 24 Mart'ta ikinci kez hamile olduğunu duyurmuştu. Belirmeye başlayan karnıyla poz veren sempatik oyuncu, kızı olacağını açıklamıştı. Tatil sezonunu açan Seda Bakan, sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Seda Bakan paylaştı: Neydim, ne oldum

Geçtiğimiz mart ayında belirmeye başlayan karnıyla poz veren Seda Bakan, "Yeni kız bebek yükleniyor. Dördüncü ayla beraber hayata dönüş başlamıştır" mesajı ile kızı olacağını açıklamıştı. Hadise, yakın arkadaşının 100 binden fazla beğeni alan gönderisine kalp emojileriyle karşılık vermişti. Merve Dizdar, Burcu Kara, İdil Firat, Bengü, Serkan Altunorak, Berfu Yenenler, Songül Öden, Nazlı Sunal, Cemre Kemer ve Leyla Lydia Tuğutlu gibi birçok ünlü isim de Bakan'a tebrik mesajları yazmıştı.

Haberin Devamı

TATİL SEZONUNU AÇTI

İkinci kez anne olmaya hazırlanan ve geçtiğimiz günlerde "Her şey yolunda. Hamilelik çok güzel geçiyor" açıklamasını yapan Seda Bakan, İspanya'nın Barselona kentine gitti. Güzel havanın tadını çıkaran ünlü oyuncu, plajda çekilen tatil fotoğrafını sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.

2018 yılında da aynı yerde tatil yapan beş aylık hamile Seda Bakan, bir milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından 'tbt' etiketi ile iki fotoğrafını karşılaştırdı ve altına "Neydim, ne oldum adlı çalışma" notunu düştü.

Seda Bakan paylaştı: Neydim, ne oldum

BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Yaklaşık 60 bin beğeni alan gönderiye; "Her zaman güzelsin", "Anasın sen ana", "Annelik çok yakıştı", "Maşallah", "En güzel değişim", "Şimdi de annelik güzelliği var üzerinde" ve "Her zaman zarif" şeklinde yorumlar geldi.

Haberin Devamı

"HER KOŞULDA YOĞURT MAYALARIM"

2.5 yaşındaki kızı Leyla'nın üzerine titreyen oyuncu, geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımla adından söz ettirmişti. Tatilde ve setteyken bile önceliği kızına veren Bakan, "Leyloş'a her koşulda yoğurt mayalarım. Alarm kurup saatinde de alırım. Bebeklerimiz için en faydalısı" mesajıyla hayranlarının takdirini toplamıştı.

Seda Bakan paylaştı: Neydim, ne oldum

"EŞİM BENİ BOŞAR"

Öte yandan Seda Bakan, geçtiğimiz aylarda estetik itirafıyla gündem olmuştu. Sempatik oyuncu, "Hiç estetiğiniz var mı?" sorusuna, "Yok ama yaptırmayı çok istiyorum. Burnumda küçük bir çıkıntı var. Eğer burun estetiği yaptırırsam, eşim beni boşar ve kariyerim başka bir yere gidebilir" yanıtını vermişti.

Yazarlar