Cadde Seda Erdim: Ses küçüklüğünü kucaklıyor

Seda Erdim: Ses küçüklüğünü kucaklıyor

19.10.2022 - 08:07 | Son Güncellenme:

22 Eylül 2022 tarihinde ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Seda Erdim, şimdilerde kızlarıyla vakit geçiriyor. Büyük kızı Ses'in kendisine çok yardımcı olduğunu her fırsatta takipçileriyle paylaşan Erdim, son olarak Ses'in kardeşi Ela'yı kucağında tuttuğu kareyi paylaştı. Ünlü isim, açıklmasında; 'Ses ve Ela benziyor mu?' sorularına da yanıt verdi.

Seda Erdim: Ses küçüklüğünü kucaklıyor

Oyuncu Ümit Erdim ile 2017 yılında dünyaevine giren Seda Erdim, 2018'de kızı Ses'i dünyaya getirmiş ve çift ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşamıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden Erdim çifti, geçtiğimiz ay ikinci çocuklarına kavuşmuştu. Ümit Erdim, müjdeli haberi; "Allah bütün yavrularımıza sağlık sıhhat versin, bahtları açık olsun. Ela Hanım biraz önce aramıza katıldı" sözleriyle duyurmuştu.

Haberin Devamı

"YORGUN KUŞLAR ÇİZELİM"

Şimdilerde vaktinin tamamını kızlarıyla geçiren Seda Erdim, geçtiğimiz haftalarda bebeği Ela ile aynadan çektiği fotoğrafı "Şuraya yorgun kuşlar çizelim" notuyla paylaşmıştı. Erdim, bu paylaşımına bir takipçisinden gelen "Yeni doğum yapmış anne nasıl bu kadar zayıf olabilir?" yorumuna yanıt vermişti.

Seda Erdim: Ses küçüklüğünü kucaklıyor

"DİYET YAPMIYORUM"

Çiçeği burnunda anne, "Zayıf değilim canlarım. Yan taraftan göbüş çok daha farklı duruyor. Şu an hamilelik öncesi kiloma tam 7 kilogram var. 12 kilo almıştım. Sadece vücudum eşit alıyor kiloyu, ondan anlaşılmıyor. Kilo vermek gibi bir derdim de yok" demişti.

"KİLOLAR VERİLİYOR"

28 yaşındaki Erdim, sözlerine; "Yeni doğum yapanlar için yazıyorum. Çünkü anlıyorum, hemen kendisini kıyaslıyor insan ve morali bozuluyor. Şu an emziriyorum, herhangi bir diyet uygulamıyorum. Ses'i de 18 ay emzirmiştim. O süreçte de hiç diyet yapmamıştım. Takılmayın kilo işlerine, veriliyor kilolar" diye devam etmişti.

Seda Erdim: Ses küçüklüğünü kucaklıyor

Haberin Devamı

KIZLARINI PAYLAŞTI

Sık sık çocuklarıyla paylaşım yapan Seda Erdim, birkaç gün önce iki kız kardeşin pozlarına bir yenisini daha eklemişti. Dört yaşındaki Ses'in kardeşini doyurduğu anı fotoğraflayan çiçeği burnunda anne, paylaşımına; "Bundan güzel manzara olabilir mi? Kardeşini beslemek istedi" notunu düşmüştü. İki çocuk annesi Erdim'in paylaşımı büyük ilgi görmüştü.

'SES VE ELA BENZİYOR MU?' SORULARINA YANIT

Seda Erdim, son olarak Ses'in kardeşi Ela'yı kucağında tuttuğu anı fotoğrafladı. Taze anne, paylaşımına; "Ses, küçüklüğünü kucaklıyor" notunu düştü. Ardından da "Benziyor mu?' sorularına cevap vermiş olayım: Evet, çok" ifadelerini kullandı.

Seda Erdim: Ses küçüklüğünü kucaklıyor