Cadde Seda Sayan tek kelime etmedi! 'Ben size küstüm'

Seda Sayan tek kelime etmedi! 'Ben size küstüm'

16.06.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz ay kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten'le evlenerek yedinci kez dünya evine giren Seda Sayan, son olarak eşi ve yakın arkadaşlarıyla Amsterdam'a gitmişti. Tatil sonrası Etiler'de görüntülenen ünlü şarkıcı, gazetecilerin soruları üzerine, "Ben size küstüm!" diyerek, tek kelime etmedi. İşte ağzını bıçak açmayan Sayan'ın konuşmama sebebi...

Seda Sayan tek kelime etmedi Ben size küstüm

Melek Mosso konserinin iptal edilmesinin ardından kendisine gelen teklifi kabul eden şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz haftalarda Isparta'da devam eden Uluslararası Gül Festivali'nde sahne almıştı.

Haberin Devamı

"BU SORUYU MENAJERİME SORUN"

Olumsuz hava şartları nedeniyle uçak seferi iptal olan ünlü şarkıcı, sahneye iki gün gecikmeli çıkmıştı. Belediye bandosuyla karşılanan Sayan, muhabirlerin; Melek Mosso konserinin iptal edilmesinin ardından kendisinin konsere gelmeyi kabul etmesi hakkındaki sorulara, "Menajerim yanınızda bu soruyu ona sorun" yanıtını vermişti.

Seda Sayan tek kelime etmedi Ben size küstüm

AMSTERDAM TATİLİ

59 yaşındaki Sayan, konserin ardından eşi Çağlar Ökten ve  yakın dostları Esra Özmen ve eşi Fuat Özdolgun ile Amsterdam'a gitti. Tatilden keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan Seda Sayan, Ökten ile lolipopla çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.

AĞZINI BIÇAK AÇMADI

Tatil sonrası Türkiye'ye dönen ünlü şarkıcı, Etiler'de alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Bir arkadaşıyla mağaza mağaza dolaşan sanatçı, gazetecilerin soruları üzerine, "Ben size küstüm!" diyerek, tek kelime etmedi.

Seda Sayan tek kelime etmedi Ben size küstüm

Haberin Devamı

Ağzını bıçak açmayan Sayan'ın konserlerinin takip edilmemesi olduğu ortaya çıktı. Sayan'ın yakın arkadaşlarına, "Beni sadece dışarı da çekiyorlar. Bir kere konserime gelip, çekmiyorlar" dediği ortaya çıktı.

SÜRPRİZ EVLİLİK

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Seda Sayan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Çağlar Ökten'den evlilik teklifi almış, 24 Nisan'da sürpriz bir şekilde Beşiktaş'taki lüks bir otelde evlenmişti. Mayıs ayında Prag'da yapılması planlanan nikâh töreni, Seda Sayan'ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul'da gerçekleşmişti.

Ünlü ismin gelinliği Gülşah Saraçoğlu, Çağlar Ökten'in damatlığı Tolga Çam imzası taşımıştı. Sayan'ın, nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten'in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yapmıştı.

Seda Sayan tek kelime etmedi Ben size küstüm

SEDA SAYAN KIZDI: KÜÇÜK DEYİP DURMASINLAR!

Nikah sonrası Sayan, 33 yaşında olduğu söyleyen Çağlar Ökten ile aralarındaki yaş farkına yapılan yorumlara sinirlenmişti. Ünlü isim, 2. Sayfa’ya gönderdiği mesajda "Çağlar’a ‘yaşı küçük’ deyip durmasınlar. 11 yaşında çocuk sahibi adam. Nasıl ‘küçük yaştaki’ diye bahsedilir!" diyerek sitem etmişti.

Seda Sayan'ın haberi sosyal medyada yayınlanınca şarkıcı, 33 yaş bilgisiyle alay etti ve gülücük emojisi koymuştu. Sayan'ın bu çıkışına takipçiler ise yeniden "Oğlun yaşında" yorumları yağdırmıştı.