Cadde Seda Üren: Kıskanılmak ve hedef alınmak güzel bir şey!

Seda Üren: Kıskanılmak ve hedef alınmak güzel bir şey!

01.03.2024 - 07:15 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Seda Üren, geçtiğimiz gece modacı Melisa Erol'un doğum günü partisi için Nişantaşı'na gitti. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Üren, "Çeteleşme bu sektörde her zaman vardı" diyerek kendisini hedef alan isimler olduğunu dile getirdi.

Seda Üren: Kıskanılmak ve hedef alınmak güzel bir şey

Şarkıcı Seda Üren, önceki gece Nişantaşı'ndaki bir mekanda modacı Melisa Erol'un doğum gününe katıldı. Gazetecilerle bir araya gelerek 18 yaşında sektöre ilk adımını attığını söyleyen şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

18 yaşında ilk geldiğim zamanlar da benimle uğraşıyorlardı. Şimdi de uğraşıyorlar. 40 yaşıma geldim, yapmayın ya. Çünkü haberi geliyor bana. Seda Üren'e bir iş geldiğinde sizin nasıl engellemeye çalıştığınız bile bana geliyor. 'Ben kendi sanatçımı çıkartayım, daha ucuza gelir, Seda'yı almayın şunu bağlarım size' falan diyenler, sizin engellediğiniz kadın aslında güzel bir kadın. Sahnede iyi şarkı söyleyen bir kadın.

Seda Üren: Kıskanılmak ve hedef alınmak güzel bir şey

"BUNUN VEBALİNE GİRMEYİN"

"Her şeyi bir kenara bırakın, Seda Üren, doymuş, olmuş ve ailesine, çocuklarına ekmek götüren bir kadın. Bunun vebaline girmeyin. Çeteleşme bu sektörde her zaman var ve vardı. Kıskanılmak ve hedef alınmak güzel bir şey. Korkutuyorsunuz demektir bu. 40 yaşımda da benimle hala uğraşıyorlarsa tamamdır."

Seda Üren: Kıskanılmak ve hedef alınmak güzel bir şey

Gazetecilerin, "Spor yapmaya devam ediyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Üren, "Ben kendime saygı duyan ve kendimi seven bir insanım. O yüzden her daim sporumu yaparım ve yapıyorum. 70 yaşında da olsam benim ruhum her zaman genç kalacak" dedi.

Seda Üren: Kıskanılmak ve hedef alınmak güzel bir şey

"GÖSTERMELİK SPOR YAPANLAR VAR"

"Spor yaparken şov yapanlar çok fazla. Göstermelik yapanlar bile var" şeklinde konuşan ünlü isim; "Ben doğru amaca hizmet vereyim istiyorum. Sporu severek yapıyorum. Ben hayatımdan keyif alarak yaşayan birisiyim. Bana sosyal medyadan mesajlar da geliyor. 'Seda Hanım spor videosu paylaşmadınız, bu gün yapmadınız mı?' diye. Onlara güzel örnek olmak istiyorum. Projeler de değerlendiriyorum. İçime sinen bir proje gelirse de kabul edeceğim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Seda Üren: Kıskanılmak ve hedef alınmak güzel bir şey

NAZARA İNANIYOR

Şarkıcı, nazara da inandığını dile getirdi. Üren, kıyafetlerine nazar boncuğu taktığını söyledi:

Her kıyafetimin içine ya da bir kenarına içeriden gözükmeyecek bir şekilde nazar boncuğu koyuyoruz. Maşallah diyesim geliyor bazen. Annem benim kıyafetlerimin altına Eminönü'nden aldığı poşet poşet nazar boncuklarını takardı. Onları tek tek üşenmeden her kıyafetimin kenarına dikerdi. Benim modacım da Melisa'm, hiç üşenmez hepsine tek tek diker.