Cadde Sedef Şahin'den spor pozu

Sedef Şahin'den spor pozu

31.03.2022 - 09:05 | Son Güncellenme:

'Adını Feriha Koydum' dizisinde canlandırdığı 'Cansu' karakteriyle şöhreti yakalayan ve son dönemlerde değişimiyle adından söz ettiren Sedef Şahin, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Oyuncu, son olarak amuda kalktığı anları takipçileriyle paylaştı.

Sedef Şahinden spor pozu

Başrollerini Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı 'Adını Feriha Koydum' dizisindeki Cansu rolü ile ünlenen Sedef Şahin, değişimi ile şaşırtıyor.  Dizinin ardından setlere ara veren oyuncu, yeni görüntüsü ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Haberin Devamı

Beş yıl içerisinde 20 kilo veren Şahin, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu, son olarak spor yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.

Ünlü isim, amuda kalktığı kareye; "Spor neydi? Spor iyilikti, spor emekti" notunu düştü.

Sedef Şahinden spor pozu

"İNSAN İNSANA BENZER"
29 yaşındaki Sedef Şahin, geçtiğimiz aylarda dünyaca ünlü model Gigi Hadid'in yüzünün kendisiyle benzetilmesiyle gündeme gelmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan güzel oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Feriha'da çoğunlukla ben de makyajsızım ve bu halimden 16 kilo daha fazlayım. Sadece böyle bir açıklama yapmak istedim. "İnsan insana benzer ne diyeyim şimdi. Kendi vatandaşınızı gömüyorsanız ayıp edersiniz yalnız."