Cadde Şef Akademi sunucusu kimdir? Öykü Serter kimdir, kaç yaşında?

Şef Akademi sunucusu kimdir? Öykü Serter kimdir, kaç yaşında?

24.06.2021 - 11:49 | Son Güncellenme:

Şef Akademi yarışması geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başladı. Ayhan Sicimoğlu, Arda Türkmen ve Ali Ronay, Şef Akademi programının jüri üyeliğini üstleniyorlar. Öykü Serter ise Şef Akademi sunuculuğunu gerçekleştiriyor. Peki Şef Akademi sunucusu Öykü Serter kimdir, kaç yaşında?

Şef Akademi sunucusu kimdir Öykü Serter kimdir, kaç yaşında

Şef Akademi programında yarışmacılar kıyasıya rekabet ediyorlar. Yemeklerin yarıştığı programda Öykü Serter ise sunuculuk görevini üstleniyor. Öykü Serter'in biyografisi haberde yer alıyor. Peki Şef Akademi sunucusu Öykü Serter kimdir?

Haberin Devamı

ÖYKÜ SERTER KİMDİR?

Öykü Serter, 26 Şubat 1975'te Ankara'da dünyaya geldi. Sırasıyla TED Ankara Koleji, Galatasaray Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde öğrenim gördü. Ayrıca kurbağalama branşında yüzücüdür.

DJ olarak medya sektörüne girdi.  Biri Bizi Gözetliyor, Akademi Türkiye ve Anadolu Rüzgarı programlarının sunuculuğunu üstlendi. 2006'da Ragga Oktay ile birlikte B.U.M. adlı yarışmayı hazırladı. 2011'de jürisinde Ajda Pekkan, Ertuğrul Özkök ve Sertab Erener'in olduğu Star Akademi programını sundu. 2014'te Bu Tarz Benim, 2015'te İşte Benim Stilim, Rising Star Türkiye ve Fenomen programlarının sunucusu oldu. Mart 2016'da Elele dergisinin kapağında yer aldı.