Cadde Şehit aileleri için buluştular

Şehit aileleri için buluştular

08.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin başarılı isimlerinin yer aldığı ‘C Majör İş’ten Sesler Korosu’, CVK Park Bosphorus Hotel’de Mehmetçik Vakfı yararına konser verdi.

Şehit aileleri için buluştular

İş dünyasının önde gelen başarılı isimleri tarafından kurulan ‘C Majör İş’ten Sesler Korosu’, önceki akşam CVK Park Bosphorus Hotel’de şehit aileleri yararına konser verdi. Sunuculuğunu Ece Vahapoğlu’nun yaptığı etkinliğe, Monik İpekel, Hanife Akdağ, Fatma Kurtkaya, Belma Satır ve Aslı Hünel’in de aralarında bulunduğu isimler katıldı. C Majör İş’ten Sesler Korosu Kurucu Başkanı ve Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, gecede yaptığı konuşmada, elde edilen gelirin Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacağını söyleyerek, katılım gösteren konuklara teşekkür etti.

Haberin Devamı

Müşerref Akay, Hüsamettin Subaşı ve İsmail Özkan’ın şarkılarıyla Nebil Özgentürk’ün ise şiir okuyarak renk kattığı etkinlikte, Uğur Batur’un yönettiği müzayededen elde edilen gelir de şehit ailelerine aktarıldı. Orkestra-koro şefi, İstanbul Devlet Operası ve dublaj sanatçısı Özlem Abacı ve İstanbul Devlet Operası sanatçısı Pınar Koç önderliğinde gerçekleşen konserde misafirler, eğlenceli dakikalar yaşadı.

Şehit aileleri için buluştular

Şehit aileleri için buluştular

Şehit aileleri için buluştular