Cadde Seki’ye cezaevinde doğum günü

Seki’ye cezaevinde doğum günü

02.07.2009 - 00:33 | Son Güncellenme:

“Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak” suçundan 8.5 ile 24.5 yıl arasında hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan ve dört aydır Bakırköy Kadın Tutukevi’nde bulunan şarkıcı Deniz Seki, 39’uncu yaşını kutladı

Seki’ye cezaevinde doğum günü

Annesi ile kardeşi geldi
1 Temmuz 1970 İstanbul doğumlu olan Deniz Seki’nin annesi Güler ve kardeşi Serkan Seki dün saat 15.00 sıraları Bakırköy Kadın Tutukevi’ne geldi. Yaklaşık bir saat cezaevinde kalan Güler ve Serkan Seki, çıkışta basın mensuplarının sorularına önce cevap vermek istemedi.
Ancak Seki’nin annesi ile kardeşi basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine kısa açıklamada bulundu. Serkan Seki, ablasının sadece dışarıdakilere iletmek istediği bir notu olduğunu belirtti. Seki, ablasının, “Benim asıl doğum günüm tahliye olduğum gündür” dediğini söyledi. 

‘Morali çok bozuk’
Seki, gazetecilerin elindeki çiçekleri sorması üzerine de “Tişört ve çeşitli giysileri verdik. Ancak çiçeği kabul etmediler” diye konuştu. Anne Güler Seki ise kızının ve kendilerinin canlarının çok sıkkın olduğunu belirterek, “Morali çok bozuk” dedi. Serkan Seki, “Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne gidecek misiniz?” şeklindeki soruyu “Onlar hukuki konular, şu an konuşmak istemiyoruz” diye cevapladı.

Haberin Devamı

Seki’ye cezaevinde doğum günü

Annesi ile kardeşi, dün Deniz Seki’yi ziyaret etti.