Cadde Selami Şahin artık eşinin göz hapsinde!

Selami Şahin artık eşinin göz hapsinde!

26.10.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Etiler'de kadınları ofisine davet ettiği iddiaları karşısında zor günler geçiren Selami Şahin, 38 yıllık eşi Didem Şahin'in tepkisini çekmişti. "Bana tuzak kuruldu" diyerek kendini savunan üç çocuk babası sanatçı, aylar sonra eşi ile birlikte ilk kez görüntülendi. Kameraları fark eden Didem Şahin'in tavrına eşi de anlam veremedi.

Selami Şahin artık eşinin göz hapsinde

Unutulmaz aşk şarkılarına imza atan Selami Şahin, geçtiğimiz aylarda hakkında çıkan bir haber nedeniyle çok konuşulmuştu. Etiler'de bir AVM'nin önünü mesken tutan sanatçının, yoldan geçen kadınlara sürekli ofisine davet ettiği ileri sürülmüştü.

Haberin Devamı

Basına yansıyan Etiler'deki görüntüler sonrası sessizliğini bozan Şahin, menajerlik ajansı aracılığıyla açıklama yapmıştı.

Kamuoyuna yansıyan haberlerle ilgili sanatçının ailesi ve ekibi olarak derinden üzüldük. Hayranları ile tokalaştığı görüntüler medyaya yıpratıcı şekilde servis edildi. Selami Şahin yıllardır bahsi geçen bölgede iş ve sosyal yaşamını sürdürmektedir. Kendisinin hayranlarıyla yarattığı sıcak ve samimi diyaloglar yanlış yorumlamaya sebebiyet vermiştir. Bu konuda yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Selami Şahin artık eşinin göz hapsinde

"HEPSİNİ İPTAL ETTİM!"

Hayranlarıyla fotoğraf çektirmeme kararı aldığını belirten Şahin, "Tuzak kuruldu bana. Bana karşı bir şeyleri var ki yaptılar. Çekemeyenler olmuştur, onlar yapmıştır. Böyle bir şey yok. Hazırlamışlar kamerayı... Allah yukarıda, ona havale ediyorum. Ben sanatçıyım, halkın sevgisiyle varım. 'Merhaba' dedikleri zaman konuşuyorum, fotoğraf çektiriyorum. Şimdi iptal ettim hepsini, bu istekleri kabul etmiyorum. Mütevazı oluyorsun, yaptıkları şeye bak" ifadelerini kullanmıştı.

Selami Şahin artık eşinin göz hapsinde

EŞİ OLMADAN DIŞARI ÇIKMIYOR!

Uzun süre magazin gündeminden düşmeyen Selami Şahin artık eşi olmadan sokağa adım atmıyor. Olay sonrası eşi Didem Şahin'in tepkisini çeken, evliliğini zor da olsa ayakta tutan 75 yaşındaki şarkıcı, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş turundaydı. Ünlü müzisyen, yaşadığı zor dönem sonrası Didem Şahin'le bir arada ilk kez objektiflere yansıdı.

Selami Şahin artık eşinin göz hapsinde

Haberin Devamı

Görüntülendiklerini fark eden ikiliden Didem Şahin, panikledi ve yüzünü girdikleri mağazanın vitrine dönüp, basın mensuplarına sert bir sitemde bulundu.

"ARTIK YETER!"

Didem Hanım'ın "Beni çekmeyin artık yeter" diye bağırması dikkat çekti. Eşinin bu tavrına anlam veremeyen Selami Şahin kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Sanatçı, daha sonra yanına gittiği eşini sakinleştirdi.

Selami Şahin artık eşinin göz hapsinde