Cadde Selami Şahin, İsmail Öz'ün hayalini gerçekleştirdi

Selami Şahin, İsmail Öz'ün hayalini gerçekleştirdi

26.01.2019 - 12:30 | Son Güncellenme:

Usta sanatçı Selami Şahin, yoğun konser maratonuna Gaziantep'te devam etti. Gaziantep halkı başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden de yoğun bir katılımın olduğu konser gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Selami Şahin, İsmail Özün hayalini gerçekleştirdi

Selami Şahin, efsaneleşen şarkısı 'Senin Olmaya Geldim'i mikrofonsuz canlı olarak söylediği anlarda, yaklaşık 10 dakika boyunca ayakta tezahüratlarla alkışlandı.

Haberin Devamı

Selami Şahin, konser öncesi alopesi areata hastası hayranına da moral kaynağı oldu. Yaklaşık 1,5 yıldır alopesi areata hastası olan ve uzun süre kemoterapi tedavisi gören İsmail Öz'ün kendisine hayran olduğunu öğrenen sanatçı, 'Dünyayı Güzellik Kurtaracak' sloganıyla yola çıkan bir sosyal medya ekibinin talebine sessiz kalmadı. Konser öncesinde kulisinde İsmail Öz'ü ağırlayan Selami Şahin, hayranı ile sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi.

Mutluluğu ve heyecanı gözlerinden okunan İsmail Öz, buluşma sonrası konseri izlemek üzere mekandaki yerini aldı. Konseri sahnenin en ön sırasında izleyen İsmail Öz, keyifli bir gece geçirdi.