Cadde Selda Bağcan'ın konser provası kıyafeti gündem oldu

Selda Bağcan'ın konser provası kıyafeti gündem oldu

08.01.2024 - 11:17 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü sanatçı Selda Bağcan sesiyle olduğu kadar tarzıyla da sık sık gündeme geliyor. Ünlü sanatçının bu kez konser için tercih ettiği kombin sosyal medyada yine çok konuşuldu.

2019 yılında İstanbul'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahnesine Selda Bağcan'ı konuk alan ve 'Gesi Bağları' türküsü ile düet yapan Aleyna Tilki, en sevdiği kadın sanatçının Selda Bağcan olduğunu açıklamıştı.

Haberin Devamı

Tilki, konuyla ilgili "Selda Bağcan'ı seviyorum çünkü kendine has tarzıyla, kalpten ve cesurca şarkı söylüyor" ifadelerini kullanmıştı. Aleyna Tilki'nin bu sözlerinin ardından Twitter hesabında paylaşımda bulunan Selda Bağcan, "Teşekkürler sevgili Aleyna Tilki" mesajını yayınlamıştı.

Selda Bağcanın konser provası kıyafeti gündem oldu

"BENİM YOLUMDAN İLERLİYOR"

Bağcan, daha önce Tilki için, "Aleyna, bana sosyal medya üzerinden çağrı yapmıştı. Ben de onun uzattığı eli tuttum. Çok başarılı bir pop sanatçısı. Sesi güzel, şarkıları güzel, kendisi güzel. Daha ne olsun! Çok istiyor ve kesinlikle dünya çapında bir star olacak. Bugün de bir şey yazmış sosyal medyada, 'Ben yıldız olmayacağım, efsane olacağım' demiş. Yani benim yolumdan ilerliyor" demişti.

Selda Bağcanın konser provası kıyafeti gündem oldu

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Selda Bağcan, bir konser öncesi provada giydiği kıyafetle sosyal medyanın diline düştü. Provadan videosu ve fotoğrafları paylaşılan usta sanatçının başörtülü hali, sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı. Kısa sürede yayılan görüntüler sayesinde Selda Bağcan trendler arasına girdi.

Selda Bağcanın konser provası kıyafeti gündem oldu

"NE VAR BUNDA BU KADAR ŞAŞIRACAK"

Ünlü sanatçı Selda Bağcan’ın konser provasında tercih ettiği kıyafet kombinine bazı takipçileri yorum yaptı. Selda Bağcan, bir takipçisine "Ne var bu kadar şaşıracak!" yantını verdi.

Selda Bağcanın konser provası kıyafeti gündem oldu

KRALİÇE ELIZABETH'E BENZETİLDİ

Ayrıca Selda Bağcan'ın o tarzı, Kraliçe Elizabeth'e benzetilirken, "İngilizlerin kraliçesi Elizabeth, Türklerin kraliçesi Selda Bağcan" yorum yapıldı.

Selda Bağcanın konser provası kıyafeti gündem oldu