Cadde Selen Görgüzel'in iddialı sahne kostümüne 'Gülşen' yorumu!

Selen Görgüzel'in iddialı sahne kostümüne 'Gülşen' yorumu!

01.04.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

2014 yılında İtalya'nın başkenti Roma'da nikah masasına oturduğu yönetmen eşi Hamdi Alkan'dan geçtiğimiz haftalarda boşanan oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, kendini işine verdi. Önceki akşam Kuruçeşme'de bir mekanda sahneye çıkan Görgüzel, iddialı kıyafetiyle adından söz ettirdi. Dinleyicilerin ünlü ismi Gülşen'le kıyaslaması dikkat çekti.

Selen Görgüzelin iddialı sahne kostümüne Gülşen yorumu

Uzun süredir yan yana görüntülenmeyen Selen Görgüzel (43) ile Hamdi Alkan (55), geçtiğimiz hafta Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülen dava ile sekiz yıllık evliliklerini sonlandırmıştı. 10 dakikada biten duruşmanın ardından gözyaşlarını tutamayan Görgüzel, sosyal medyada veda paylaşımı yapmıştı.

Haberin Devamı

ESKİ EŞİNE BÖYLE VEDA ETTİ
Selen Görgüzel, boşanma davası sonrası Instagram hesabından yaptığı paylaşıma, "Dokuz yıl beraber ağlayıp beraber güldük. Aynı havayı soluduk, çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik. Hastalıkta ve sağlıkta da hep beraberdik. Bugün karı koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız. Kızıma ve bana kattığın tüm güzellikler için teşekkür ederim Hamdi Alkan. Başarı ve mutluluk daima seninle olsun" notunu düşmüştü.

Selen Görgüzelin iddialı sahne kostümüne Gülşen yorumu

"MAGAZİNSEL HAYAT SANA YAKIŞMIYOR"
Boşanmanın perde arkasına dair çarpıcı iddialar ortaya atılmıştı. '2. Sayfa'nın haberine göre; ünlü çift arasındaki sıkıntı, 2018 yılında başladı. Mide ameliyatı geçirerek zayıflayan Hamdi Alkan, eşine psikolojik baskı yapmaya başladı.

Haberin Devamı

Alkan'a yakın kaynaklar ise Görgüzel'in sahnelere dönmesiyle dengelerin bozulduğunu öne sürdü. Arkadaşlarının 'Magazinsel hayat sana yakışmıyor' demesi de Hamdi Alkan'ın boşanma kararında etkili oldu.

Posta gazetesinden Mehmet Coşkundeniz'in iddiasına göre; bardağı taşıran son damla ise Selen Görgüzel'in rol aldığı tiyatro oyununda İrfan Kangı ile öpüşmesi oldu.

Oyundaki öpüşme sahnesinden haberi olmayan Alkan'ın, Kangı'nın kendisinden eşini öpmek için izin istemesine sessiz kalırken, buna çok üzüldüğü öne sürüldü. Ardından hemen ailesinin yanına giden yönetmenin, döndüğünde Görgüzel'e boşanmak istediğini söylediği, ünlü oyuncunun "Yeniden deneyelim" isteğini ise kabul etmediği iddia edildi.

Selen Görgüzelin iddialı sahne kostümüne Gülşen yorumu

SEKİZ YILLIK EVLİLİK ÖPÜŞME SAHNESİ NEDENİYLE Mİ BİTTİ?
Tüm bu iddiaların ardından sessizliğini bozan Selen Görgüzel, muhabirlerin “Boşanma hakkında neler söylemek istersiniz? Hamdi Bey’in size verdiği aracı satmışsınız haberleri de çıktı" sorularına şarkıcı, “Süreç ile ilgili zaten bir konuşma yasağımız var. Ama Allah’a şükürler olsun hiçbir şey bana engel olmayacak. Araba detayları ile ilgili konuşmayacağım, arabayı sattım. Herkesin yolu açık olsun, iyi olacak her şey" yanıtını vermişti.

Basın mensuplarının “Boşanma sebebinin tiyatro oyununda partneriniz ile öpüşmeniz olarak yorumlandı” açıklamasına Görgüzel “Bakın arkadaşlar, ben bunu sosyal medyamdan da defalarca açıkladım. Kesinlikle bu benim tiyatro sahnem ile hiçbir alakası yoktur, zaten beyefendi (Hamdi Alkan) beni bu sahnelere ve ezberime bir hoca olarak çalıştırmıştı hatta benim rol arkadaşım kendisine sordu ‘Böyle bir sahneden rahatsız olur musunuz? Veya oldu mu? İstiyorsanız bu sahneyi atabiliriz.’ dedi. O da ‘Olur mu öyle şey, sonuçta ben de tiyatrocuyum bu bir sanat. Böyle bir şeyi sormamış bile olun" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

'GÜLŞEN'DEN DAHA CESURSUN'
Şimdilerde kendini işine veren Selen Görgüzel, önceki akşam Kuruçeşme Sorriso'da sahneye çıktı. Modacı Rufat İsmail tasarımı iddialı bir kıyafet ile sahneye çıkan şarkıcı, gece boyunca tüm dikkatleri üzerine çekti. 

Son zamanların en çok konuşulan konularından biri olan sahne kostümlerine yeni bir soluk getiren Selen Görgüzel, kendisine dinlemeye gelen misafirlerinin "Gülşen'den daha cesursun" demesi üzerine "Teşekkür ederim' dedi.

Selen Görgüzelin iddialı sahne kostümüne Gülşen yorumu

Haberin Devamı

Gülşen, son dönemde şarkılarıyla olduğu kadar iddialı sahne kıyafetleri ve şovları nedeniyle de magazin gündeminden düşmüyor. Tercih ettiği kıyafetler, bazı meslektaşları ve sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilen şarkıcıya, pek çok sanatçı da destek oluyor.