Cadde Selim Bayraktar ile Emel Karaköse evlendi!

Selim Bayraktar ile Emel Karaköse evlendi!

02.05.2023 - 08:30 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu'nun Ziya'sı Selim Bayraktar, geçtiğimiz gün uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı Emel Karaköse ile dünyaevine girdi. Ünlü çiftin nikah töreninden paylaşılan kareler, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Selim Bayraktar ile Emel Karaköse evlendi

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Veda Mektubu'nun başrol oyuncularından Selim Bayraktar, geçtiğimiz haftalarda Cihangir'de kameralara yansımıştı. Gazetecilerle konuşarak, "Bence artık reyting inandırıcılığını kaybettirdi" diyen oyuncu; şöyle konuşmuştu:

Haberin Devamı

En doğru ölçüm sokakta... Dışarıda gezerken reytingin ne olduğunu sokakta görüyorum ve deneyimliyorum. 100 metrede herhâlde 10 kişiyle karşılaştım ve bana diziyi sordular.

Selim Bayraktar ile Emel Karaköse evlendi

"GÜZEL BİR EKİBİMİZ VAR"

Sonraki günlerde ise Etiler'de ortaya çıkan başarılı oyuncu, "Avukatımız ile birlikte yemek yedik. Dizi de keyifli, biz çok memnunuz. Güzel bir ekibimiz var" demiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Ben Nurgül ile daha önce de oynamıştım. Acayip sahneler çekiyoruz, yarış halindeyiz. Herkes reyting peşinde. Hayatın içerisinde çok duygu var. Sinemaya baktığımız zaman 'böyle olur mu ya' falan diyorlar ama hayatta daha fazlası var bence.

Selim Bayraktar ile Emel Karaköse evlendi

"ÖYLE BIRAKAMAZSIN"

Selim Bayraktar, oynadığı dizinin bölümlerinden bahsettiği esnada gazetecilerin, "Eski sevgiliniz ile yıllar sonra denk gelseniz neler hissedersiniz?" sorusuna ise "30 yıllık bir ilişkin varsa unutamadıysan o insana bence mutlaka ulaşırsın. Öyle bırakmazsın" cevabını vermişti.

Selim Bayraktar ile Emel Karaköse evlendi

EVLENDİLER

47 yaşındaki başarılı oyuncu Selim Bayraktar, son olarak müjdeli bir haberle gündeme geldi. Ünlü oyuncu, yaklaşık 5 yıldır birlikte olduğu Emel Karaköse ile dünyaevine girdi.

Selim Bayraktar ile Emel Karaköse evlendi

Antalya'da bir otelde evlenen ünlü çiftin nikah töreninden görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı.

Haberin Devamı

Selim Bayraktar ile Emel Karaköse evlendi

Bayraktar, kendisi gibi oyuncu olan 38 yaşındaki Karaköse'ye geçtiğimiz sene ağustos ayında Göcek'teki bir koyda evlilik teklif etmişti.