Cadde Selin Şekerci'den öpüşmede 'kamyoncu' tekniği!

Selin Şekerci'den öpüşmede 'kamyoncu' tekniği!

25.01.2024 - 10:29 | Son Güncellenme:

Oyuncu Selin Şekerci öpüşme sahnelerindeki itirafıyla gündem oldu. Son olarak bir talk show programına konuk olan Şekerci, "Partnerimin ağzının kokması konusunda bir sorunum yok" diyerek bununla nasıl başa çıktığını anlattı.

Selin Şekerciden öpüşmede kamyoncu tekniği

'Melekler Korusun', 'Çoban Yıldızı', 'Kızım', 'Çatı Katı Aşk', 'Kraliçe' ve 'Aile' gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Selin Şekerci başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

ÖPÜŞME İTİRAFI OLAY OLDU

Sosyal medya paylaşımlarıyla da zaman zaman gündem olan Şekerci bu defa öpüşme itirafıyla olay oldu. Selin Şekerci, Yasemin Şefik'in YouTube'da sunduğu 'Uyduruk Sonlar' adlı talk show programına konuk oldu.

Selin Şekerciden öpüşmede kamyoncu tekniği

"AĞZI KOKUYORSA NE YAPILIR?"

İzleyenlerin keyifli anlar yaşadığı programda Şekerci, Yasemin Şefik'in "Öpüşme sahnesine nasıl hazırlanılır, partnerinin ağzı kokuyorsa ne yapılır?" sorusuna içtenlikle cevap verdi.

Selin Şekerciden öpüşmede kamyoncu tekniği

"TİKSİNME HİSSİYLE BAŞA ÇIKABİLİRİM"

Şekerci, "Partnerimin ağzının kokması konusunda bir sorunum yok. Bu durumda tiksinme hissiyle başa çıkabilirim" dedi.

Selin Şekerciden öpüşmede kamyoncu tekniği


"KAMYONCU GİBİ GİRİYORUM PARTNERLERİME"

Şekerci sözlerine; "Ancak, ben bu durumu çok belli ederim. Bazı oyuncular öpüşme sahnelerinde gergin oluyorlar. Ben mesela bunun bir tekniği var kardeşim. Bana bırakırsanız falan gibi kamyoncu gibi giriyorum partnerlerime' diyerek devam etti.

Selin Şekerciden öpüşmede kamyoncu tekniği

Haberin Devamı

Şefik'in "Eğer beğendiğim bir oyuncuyla öpüşme sahnesi olsaydı, bir gün önceden uyuyamazdım. Umarım beş kez öpüşürüz diye düşünürdüm" yorumuna Şekerci, kahkahalarla yanıt verdi.