Cadde Seray Sever'den ikiz kızlarıyla poz

Seray Sever'den ikiz kızlarıyla poz

12.09.2023 - 10:25 | Son Güncellenme:

2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile evlenen sunucu Seray Sever (50), 19 Nisan 2022 tarihinde ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alarak, ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Sever, önceki gün bir buçuk yaşındaki ikizleri Sofia ve Alya ile poz verdi.

Seray Severden ikiz kızlarıyla poz

Eray Sünbül ile mutlu bir evlilik sürdüren Seray Sever, geçtiğimiz yıl ikiz kızları Sofia ve Alya'yı dünyaya getirmişti. Daha önce sekiz kez tüp bebek tedavisi gören ünlü isim, zorlu bir sürecin ardından Altunizade'de özel bir hastanede sezaryen doğum yapmıştı.

Haberin Devamı

"SOFİA'YI BABAMA BENZETİYORUM"

Seray Sever, hamileliğinin son günlerine yaklaşırken babası Tamer Sever'i kaybetmenin acısını yaşamıştı. TV8'de ekrana gelen '2. Sayfa' programına konuk olan sunucu, bebeklerinin kime benzediği sorusuna, "Sofia'yı babama benzetiyorum. Alya da Eray'ın tarafına benziyor. Tek yumurta ikizi değiller zaten birbirlerine benzemiyorlar" yanıtını vermişti.

Seray Severden ikiz kızlarıyla poz

"AŞKLARIM"

Şimdilerde ikiz kızları ile Bodrum'da tatilde olan ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmayı ihmal etmiyor. Sever, Sofia ve Alya ile çekildiği tatil karesini takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü isim paylaşımına "Aşklarım" notunu düştü.

Seray Severden ikiz kızlarıyla poz

Sosyal medya kullanıcıları "Maşallah Seray Hanım büyüdüler. Tabi bir de size sormak lazım" yorumunda bulundu.

Seray Severden ikiz kızlarıyla poz