Cadde Serdar Ortaç özür diledi! 'Çok alkollüydüm hatırlamıyorum'

Serdar Ortaç özür diledi! 'Çok alkollüydüm hatırlamıyorum'

15.02.2024 - 12:44 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medyadaki canlı yayını sırasında sinkaflı sözler sarfetmişti. Olay yaratan görüntülerin ardından TikTok hesabı kalıcı olarak kapatılan şarkıcıdan açıklama geldi.

Serdar Ortaç özür diledi Çok alkollüydüm hatırlamıyorum

Serdar Ortaç, dün gece İstinye'deki evinden çıkarken objektiflere yansıdı. Sosyal medya hesabından yaptığı bir yayında Tarkan'a küfür eden şarkıcı, konuyla ilgili soruları cevapladı.

Haberin Devamı

"İLACIN ÜSTÜNE ALKOL ALDIM"

Hatırlamıyorum ki, çok alkollüydüm ağabey. İlaç da kullanıyorum. İlacın üstüne alkol alınca kötü olmuşum. İntihar etmişim yani! Sosyal medyamı kapatmışlar zaten. Kalıcı kapatıldı yazıyor TikTok hesabımda.

Serdar Ortaç özür diledi Çok alkollüydüm hatırlamıyorum

"TARKAN'DAN ÖZÜR DİLERİM"

Ünlü popçu, "Herkes 'Ne yaptın sen?' diyor. Seyrederek canımı sıkmak istemiyorum. Özür dilerim ondan da. Hiçbir şey hatırlamıyorum" şeklinde konuştu.

Serdar Ortaç özür diledi Çok alkollüydüm hatırlamıyorum

"ÇAĞLA'YI GÖRMEDİM BİLE"

14 Şubat Sevgililer Günü ve adının aşk dedşkodularına karıştığı eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen hakkında konuşan Serdar Ortaç, "İnsanlar eğlensin, ben de eğleniyorum. Aşkı da buldum, bulmadım. Çağla'yı görmedim bile, biraz orada konuştuk. Henüz yan yana gelmedik. Tiktok hesabım da kapatıldı şimdi. Ulaşabileceğim başka bir yer de yok. Numarasını almadım. Konuşmuyoruz şu an, kısmet" diyerek güldü.

"AKLIMA ESKİ KARIM GELİYOR"

Muhabirlerin, "14 Şubat denince aklınıza ne geliyor?" sorusuna ünlü isim, "Eski ilişkilerim geliyor. Eski karım geliyor aklıma. En güzel 14 Şubat eski karımlaydı. Şimdi bilmiyorum nerede ne yapıyor?" dediktan sonra aracına bindi ve oradan ayrıldı.

Serdar Ortaç özür diledi Çok alkollüydüm hatırlamıyorum