Cadde Seren Uzun: Şampiyonluk sevincini kaçırmak istemedim

Seren Uzun: Şampiyonluk sevincini kaçırmak istemedim

03.06.2022 - 18:03 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Seren Uzun, önceki gün City’s Nişantaşı çıkışı görüntülendi. Aslen Trabzonlu olan ve koyu bir Trabzonspor taraftarı olan şarkıcı, borco-mavili takımın Süper Lig şampiyonluğu hakkında konuştu.

Seren Uzun: Şampiyonluk sevincini kaçırmak istemedim

Seren Uzun, Trabzonspor'un ligi şampiyon tamamlamasıyla ilgili olarak, "Karadeniz’e gittim, bir süredir oradaydım. Ömrümde ilk kez şampiyonluk yaşadığım için o anı kaçırmak istemedim. Her anında bulunmak istedim. Futbolla çok yakından ilgilenen biriyim. Şampiyonluğa özel bir şarkı yaptık, sözleri Sinan Akçıl yazdı. Diğer takımlara atıfta bulunmuyorum asla, sadece Trabzonspor’la ilgi şeyler paylaşıyorum ama rahatsız olan vardır, yoksa neler paylaşacağım. Doğma büyüme Trabzonluyum zaten" dedi.

Haberin Devamı

"KAZIM KOYUNCU'NUN YERİ DOLMAZ"

Genç şarkıcı, "Karadeniz müziğine yön vermek güzel bir his Kazım Koyuncu’dan sonra. Çünkü Kazım Koyuncu’nun yeri asla dolmaz ve Karadeniz’e çok güzel bir yön verdiğini düşünüyorum. Ben de bu tarza katkı sağladığım için şanslı hissediyorum kendimi" şeklinde konuştu.

"DOĞRU İNSANI BEKLİYORUM"

Uzun, özel hayatı hakkında ise "Evlilik bana göre, evlenmeyi düşünen bir insanım ama doğru insanı bekliyorum. Sosyal medyadan kimse yazmıyor bana. Artık bir çekingenlik var. Trabzonlu oluşumdan dolayı mı belki de, bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Seren Uzun: Şampiyonluk sevincini kaçırmak istemedim

Yazarlar