Cadde 'Serenay Sarıkaya çok şanslı bir insan!'

'Serenay Sarıkaya çok şanslı bir insan!'

09.02.2024 - 08:49 | Son Güncellenme:

Melek Mosso, önceki gece bir mekanda konser verdi. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, bir şarkısını söyleyeceği arkadaşı Mert Demir ile aşk yaşadığı iddia edilen Serenay Sarıkaya hakkında konuştu.

Serenay Sarıkaya çok şanslı bir insan

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, önceki gece Yeni Gazino'da sahne aldı. Konser öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Mosso, "İstanbul sahnelerimiz devam ediyor. Bir çok sahnemiz var aslında. "Son zamanlarda tribüt albümlerden şarkılarımız var. Yolda olan yeni şarkılarımız var. Onur Can Özcan albümünden bir şarkımız çıkacak. 14 Şubat'da da yeni Mert Demir'in bir şarkısını çıkaracağız yetiştirebilirsek" diye konuştu.

Haberin Devamı

SERENAY'I DEĞERLENDİRDİ

Mert Demir'in bir şarkısını söyleyecek olan 35 yaşındaki ünlü isim, Demir ile sevgili oldukları iddia edilen oyuncu Serenay Sarıkaya'nın sesini değerlendirdi.

Serenay Sarıkaya çok şanslı bir insan

Serenay'ın çok güzel bir sesi var. Bu kadar yeteneği bir arada bulundurduğu için çok şanslı bir insan olduğunu düşünüyorum. Kadın sanatçı dostu olarak da gurur duyduğum bir insan.

Serenay Sarıkaya çok şanslı bir insan

"EŞİM, 'HATUN GİTARI AL DA GEL' DİYOR"

Geçtiğimiz aylarda da Serkan Sağdıç ile dünyaevine giren şarkıcı, evlilik hakkında da konuştu. 14 Şubat'ın yaklaşması ile birlikte ilk kez bu özel günü kutlayacaklarını söyleyen Mosso, "'Hakkı bir çiçektir' dedik o gün için biz birbirimize. Birlikte bir yemek yeriz. Benim ona yapacağım bir sürpriz var tabii. Malum Melek Mosso eşiniz ise gitarı eline alıp şarkılar söyler. 'Hatun, hadi bakalım gitarı al da bir gel' diyor" diyerek Sevgililer Günü planlarını anlattı.

Serenay Sarıkaya çok şanslı bir insan

"SERKAN SEVMEZ ÖYLE ŞEYLERİ"

Haberin Devamı

Birlikte videolar çektiklerini de söyleyen Melek Mosso, "Biz kendi aramızda çok yapıyoruz. Sosyal medyada paylaşmıyoruz ama. Nereye çekilir, korkuyorum biraz da. Serkan da çok sevmez öyle şeyleri. O yüzden biz hatıra olarak çekiyoruz birbirimize" ifadelerini kullandı.