Cadde Serenay Sarıkaya'yı güldüren Mert Demir sorusu!

Serenay Sarıkaya'yı güldüren Mert Demir sorusu!

20.03.2024 - 14:03 | Son Güncellenme:

Serenay Sarıkaya, yüzü olduğu lüks mücevher markasının etkinliği için gittiği Güney Kore'den dönüşte, İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Basın mensuplarını karşısında görünce şaşkınlık yaşayan güzel oyuncu, uzun süredir adının aşk dedikodularına karıştığı Mert Demir'le ilgili sorıulardan kaçamadı.

Serenay Sarıkayayı güldüren Mert Demir sorusu

İstanbul Havalimanı'ndan çıkışı esnasında soruları cevaplayan Serenay Sarıkaya, "Konuşacak bir şey yok aslında. Güney Kore'ye ilk kez gittim, oradaki vaktimi harika geçirdim" dedi.

Haberin Devamı

Güney Kore paylaşımlarıyla adından söz ettiren 31 yaşındaki güzel, "Tokyo'ya da gittik, birkaç gün boş vaktim vardı, oraları gezdim. Bir insanın fotoğrafçı arkadaşı olması harika bir şey" ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkayayı güldüren Mert Demir sorusu

"BAŞKA YERDE GÖRÜŞÜRÜZ"

Müzisyen Mert Demir ile aşk yaşadığı konuşulan güzel oyuncu, "Bu konuları başka bir yerde görüşürüz" diyerek güldü.

Serenay Sarıkayayı güldüren Mert Demir sorusu

MERT DEMİR'İN BIYIKLARINI KESMESİNİ İSTEDİ Mİ?

Sarıkaya, geçtiğimiz haftalarda stilinde bir değişikliğe giderek bıyıklarını kesen Mert Demir hakkında yöneltilen "Bıyıklarını kesmesini siz mi istediniz?" sorusuna gülerek, yanıt vermeden oradan ayrıldı.

'ATEŞE DÜŞTÜM' İTİRAFI!

Serenay Sarıkaya, son dönemin popüler şarkıcısı Mert Demir'in 'Ateşe Düştüm' adlı parçasında vokalistlik yaptığı iddialarına, "Vokal yapan benim evet" cevabını vermişti.

Serenay Sarıkayayı güldüren Mert Demir sorusu