Cadde Serkan Balkan: Hande Ünsal en büyük destekçimiz

Serkan Balkan: Hande Ünsal en büyük destekçimiz

01.05.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Niran Ünsal'ın kızı Hande Ünsal ve Sakiler grubunda yer alan sevgilisi Serkan Balkan, geçtiğimiz akşam Maslak Uniq’de 'Aydınlıkevler' tiyatrosunu izlemeye gitti. Oyun başlamadan gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikili, yer aldıkları 'Serdar Ortaç Tribute' albümüyle ilgili konuştu.

Serkan Balkan: Hande Ünsal en büyük destekçimiz

Annesi gibi sanat hayatını seçen ve konserden konsere koşan Hande Ünsal, geçtiğimiz yıl Emel Yalçın'ın Milyon TV'de yayınlanan programına konuk olan olan ünlü isim, hakkında merak edilen soruları yanıtlamış; "Yaptığım hiç bir şarkıda ticari kaygım yok sadece başarı odaklıyım ve bundan çok büyük keyif alıyorum. Acı çekmek bana şarkı yazdırıyor" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

KOLONYA ŞİŞESİ İLE KONSER!

Pandemi döneminde konser vermeyi çok özlediğini dile getiren sanatçı, "Elimde kolonya şişesi ile evdekilere konser veriyorum, o derece özledim düşünün" ifadelerini kullanmıştı.

Serkan Balkan: Hande Ünsal en büyük destekçimiz

"KİLO TAKINTIM VAR"

"Kimsenin bilmediği gizli bir takıntın var mı?" sorusuna Ünsal, "49 kiloyum ve hala kendimi kilolu hissediyorum. Zaman zaman sanırım kendimde kilo takıntım var" yanıtını vermişti.

"BU ZAMANA KADAR NEDEN GELMEDİN?"

"Annene ve ailene olan düşkünlüğünü biliyoruz, babanla görüşüyor musun?" sorusu üzerine ise arkıcı, "Bu yaşıma kadar babamla hiç görüşmedim. Ama bir kızgınlığım yok. Şimdi arasa tabii ki açar konuşurum, babadır sonuçta. Şu soruyu da sorarım tabii; 'bu zamana kadar neden gelmedin?' Her şeye rağmen, 'hayatımda seni istemiyorum' demem, gereken saygıyı gösteririm" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

"YOĞUN BİR KONSER TAKVİMİM VAR"

30 yaşındaki Hande Ünsal ve Sakiler grubunda yer alan sevgilisi Serkan Balkan, son olarak geçtiğimiz akşam Maslak Uniq'de 'Aydınlıkevler' tiyatrosunu izlemeye gitti. Oyun öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen ikili, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Ünsal, "Uzun zamandır da gelmek istiyorduk, bizim için de güzel bir deneyim olacak. Bayram konserleri öncesi son kaçışımız oldu bizim de. Hem onun, hem de benim yoğun bir konser takvimim var" diye konuştu.

Serkan Balkan: Hande Ünsal en büyük destekçimiz

"GÜZEL GÜZEL ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Muhabirlerin, "'Serdar Ortaç Tribute' albümünde yer aldınız ikiniz de. Gelen tepkiler nasıldı? Birbirinizin yorumlarını nasıl değerlendirdiniz?" sorusuna ise şarkıcı, "Sakiler şarkıyı seslendirme aşamasındayken ben çok beğenmiştim, o yüzden tebrik ediyorum. Ben her zaman gurur duyuyorum yaptıkları tüm işleri ile. Benim de seslendirdiğim şarkı çok beğenildi, çok da güzel gidiyor. Güzel güzel çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Balkan ise, "Hande bizim en büyük destekçimiz" sözleriyle sevgilisine destek verdi.

TATİL FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Öte yandan Hande Ünsal, geçtiğimiz yaz Avşa, Didim, Bodrum gibi tatil yerlerinde aralıksız konser vermiş; yorgunluğunu teknede güneşlenerek atmıştı. Ünsal, turuncu bikinisiyle çekilen tatil fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Şarkıcının paylaşımı, kısa süre içerisinde binlerce beğeni almıştı.

Haberin Devamı

30 yaşındaki Hande Ünsal, paylaşımına ise şu notu düşmüştü:

"7 gün hiç durmadan konser. Hatta 7 den de fazla oldu sanırım. 70 olsa yine giderim yine yine yine öyle bir özlemek siz düşünün. Bence ben de azıcık molayı hak ediyorumdur."

Serkan Balkan: Hande Ünsal en büyük destekçimiz