Cadde Serveti oğluna bırakmamış!

Serveti oğluna bırakmamış!

25.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

5 Şubat’ta 103 yaşındayken hayatını kaybeden Hollywood’un efsanevi aktörü Kirk Douglas’ın 61 milyon dolar’lık servetinin büyük kısmını bağışladığı ortaya çıktı

Serveti oğluna bırakmamış

Hollywood’un unutulmaz aktörü Kirk Douglas’ın vasiyeti gün yüzüne çıktı. 103 yaşında hayatını kaybeden oyuncunun 61 milyon dolar’lık (yaklaşık 375.4 milyon TL) servetini bağışladığı öğrenildi. 5 Şubat’ta yaşamını yitiren Douglas; St. Lawrence Üniversitesi, Westwood’daki Sinai Tapınağı, Kaliforniya Culver’deki Kirk Douglas Tiyatrosu ve Los Angeles Çocuk Hastanesi’ne kaynak aktaran Douglas Vakfı’na 50 milyon dolar bıraktı. Douglas’ın servetini, 75 yaşındaki oğlu Michael Douglas’a ve diğer çocuklarına bırakmayı tercih etmemesi dikkat çekti.
Mirror’ın haberine göre, Michael Douglas da hazlihazırda 300 milyon dolar’lık servetin sahibi... Babasın’ın servetinden kalan 11 milyon dolarlık kısmın da 65 yıllık eşi Anne Douglas (100) ve ortak çocukları Joel Douglas ile Kirk Douglas’ın ilk evliliğinden oğulları Peter ve Michael Douglas arasında bölüneceği düşünülüyor.