Cadde Servetini sorgulamıştı! Acun Ilıcalı'dan Mehmet Ali Erbil'e sert yanıt

Servetini sorgulamıştı! Acun Ilıcalı'dan Mehmet Ali Erbil'e sert yanıt

22.12.2023 - 13:12 | Son Güncellenme:

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil katıldığı bir programda Acun Ilıcalı'nın muhabirlikten kanal sahibi olmaya nasıl bu kadar hızlı geldiğini sorguladığı açıklamalarıyla çok konuşulmuştu. Ünlü şovmenin bu sözlerine yanıt veren Acun Ilıcalı, hangi programdan ne kadar para kazandığını açıklayarak Erbil hakkında sert ifadeler kullandı.

Servetini sorgulamıştı Acun Ilıcalıdan Mehmet Ali Erbile sert yanıt

Ünlü sunucu ve şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan 'Bak Burası Çok Önemli' programına konuk olmuştu. 50 yıldır televizyon starı olduğunu ve Acun Ilıcalı gibi hızla yükselip kanal sahibi ya da uçağı olmadığını söyleyen Erbil, ünlü ismin servetini sorgulamıştı.

Haberin Devamı

Şovmen, "Acun elinde mikrofonla benden yarım saat röportaj alabilmek için kapımda bir saat bekliyordu. Birkaç yıl içinde iki tane ulusal kanal, bir dijital platform, İngiltere'de iki futbol takımı, iki özel uçak, sayısını bilmediğimiz tekneleri... Ben 50 yıldır televizyon starıyım, ne bir kanalım var ne bir uçağım var. Artık bunu kamuoyuna sunuyorum. Para aklamaya gelirse, 300 eurom vardı, Almanya'da akladım da geldim" şeklinde konuşmuştu.

Servetini sorgulamıştı Acun Ilıcalıdan Mehmet Ali Erbile sert yanıt

Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalı için tekrar çekilecek Çarkıfelek programına sunucu olması düşünülen Cem Davran’dan da bahseden Erbil, "Cem Davran bir Mehmet Ali Erbil edemez" yorumunu yapmıştı.

Servetini sorgulamıştı Acun Ilıcalıdan Mehmet Ali Erbile sert yanıt

"ÇARKIFELEK'İ ONA SUNDURMUYORUZ DİYE SİNİRLENMİŞ"

Acun Ilıcalı, Enver Aysever'in YouTube kanalına konuk olarak Mehmet Ali Erbil'in bu açıklamalarına yanıt verdi. Ünlü isim, Mali'nin çok konuşulan sözleriyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Ona gülüyorum sadece. Kendisi Çarkıfelek'i ona sundurmadığımız için sinirlenmiş, öyle anlıyoruz. Çünkü dikkat ederseniz Çarkıfelek'i anons ediyoruz Cem Davran sunacak diye, bunun üzerine bir anda Mehmet Ali Erbil'den bu açıklamalar geliyor. Bunlar yaşadığımız şeyler, çok önemli değil. Bir yapımcıyla oyuncu aynı parayı mı kazanır? Mehmet Ali zaten bir yapımcı kadar kazanacağını hesap ettiyse hayata 5-0 mağlup başlamış. Anlatayım kısaca; yapımcılar yatırım yapar, daha çok kazanır. Oradaki oyuncular, sunucular o kadar kazanmaz. Dünyanın her yerinde de böyledir.

Servetini sorgulamıştı Acun Ilıcalıdan Mehmet Ali Erbile sert yanıt

"90 MİLYON DOLAR KAZANDIM"

"Muhabirken ben bir gezi programı yapmak istiyorum dedim: Acun Firarda. Kanal izin verdi. Program çok iyi reyting aldı, çok sevildi. Yılda sadece 52 gün çalışıp, haftalık 30 bin dolar kazandım. Dört yıl boyunca yaptım bunu. Buradan iyi kötü bir para kazanıldı. Sonra 'Var mısın Yok musun?' programı, benden önce Türkiye'de iki kere çekilmiş ve ikisi de batmış. Gittim kanala, ben 'Var mısın Yok musun?' yapmak istiyorum dedim. Bana inandılar, programa başladım. Yapımıcılığını ben yaptım, Prime Time'ın en çok izlenen programı oldu. Sonra 'Yetenek Sizsiniz', sonra 'O Ses Türkiye'... Bunların hepsi tuttu. Bir yapımcı, Prime Time'daki programın bir bölümünden 100 bin dolar kazanıyor. Bütün bu programlardan 90 milyon dolar kazandım. 70 milyonuyla TV8'i aldım."

Servetini sorgulamıştı Acun Ilıcalıdan Mehmet Ali Erbile sert yanıt

"MEHMET ALİ ERBİL İLE BEN NE ZAMAN BİR ARAYA GELMİŞİM?"

Bu kanal o günden beri en çok izlenen ilk üç kanal içinde. Ben Amerika'da da yılda 150 bölüm Prime Time program yapıyorum. Meksika'nın bir numaralı kanalında yılda 250 gün program yapıyorum. Mehmet Ali Erbil bu konuda bilgi eksikliği yaşıyor olabilir, ona da bilgi vermiş olayım. Yunanistan'da yılda yine 150-200 gün yayınımız var. Dünyanın bir ucuna gitmişim, televizyonda belki bir milyar insana program seyrettiriyorum; sonra Acun nasıl para kazanıyor? Ne güzel bir dünya bu ya! Mehmet Ali Erbil ile ben ne zaman bir araya gelmişim? Daha önce hiç benim kanalımda yer almış mı? Ben herkesi kanalımda çalıştırmak zorunda mıyım? Ben şimdiye kadar kimsenin önünü kesmedim. İnsan bir şeyi başaramadığı zaman iki şey yaşamaya başlar. Önce sebepler bulur 'Ben niye başaramadım?' diye, sonra da başaranlara sarmaya başlar. Maşallah Mehmet Ali Erbil'de bütün özellikleri görüyoruz.

Yazarlar