Cadde Ses getiren tanıtım

Ses getiren tanıtım

14.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’de ekrana gelen dizi, program ve ana haber sunucularının yer aldığı ‘Başrol Sensin’ tanıtım filmi, sosyal medyada büyük ses getirdi.

Ses getiren tanıtım

Kanal D’nin ‘Başrol Sensin’ temalı tanıtım filmi, sosyal medyanın gündemine oturdu. Yeni sezona damgasını vuracak dizileri ‘Sadakatsiz’, ‘Camdaki Kız’, ‘Baht Oyunu’, ‘Arka Sokaklar’, yakında ekrana gelecek ‘Yargı’, gündüz kuşağına renk katan ‘Kırık Hayatlar’ dizilerinin başrol oyuncuları, izleyiciye tek tek “Başrol Sensin” dedi. Yeni yayın dönemi filminde izleyici ekrana kitleyen ‘Neler Oluyor Hayatta’, ‘Gelinim Mutfakta’, ‘Ece Üner ile Susma’, ‘Çok Güzel Hareketler 2’, ‘Arda’nın Mutfağı’ ve ‘Şarkılar Bizi Söyler’in sevilen ekran yüzlerinin yanı sıra güvenilir haberin adresi Kanal D Haber’in sunucuları da yer aldı.

Haberin Devamı

Başrol izleyicinin

Kanal D; yeni sezon tanıtım filminde, yıllardır ekran karşısında birbirinden yetenekli oyuncular ve yıldızlarla, seyircilerin rolünü değiştiriyor. Onları sadece bir ‘seyirci’ olarak değil, her hikayeye yön veren bir ‘başrol’ olarak görüyor ve yeni sezonda herkese “Başrol Sensin” diyerek sesleniyor.

Metin Arolat çekti

Ses getiren video’nun yönetmenliğini Metin Arolat yaptı. Kostüm danışmanlığını Gülşah Önder’in üstlendiği, müzik tasarımının ise Ateş Berker’e ait olduğu projeninin yapımcılığını Alkın Önder yaptı.

Ses getiren tanıtım

Ses getiren tanıtım

Ses getiren tanıtım