Cadde ‘Sevgi varsa evlilik güzel oluyor’

‘Sevgi varsa evlilik güzel oluyor’

24.10.2023 - 07:02 | Son Güncellenme:

Meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında nikâh masasına oturan, Lalin ve Leyla adında iki kızı olan Sinem Kobal, “Sevgi ve emek varsa, evlilik de güzel oluyor” dedi.

‘Sevgi varsa evlilik güzel oluyor’

Meslektaşı Kenan İmirzaloğlu ile 2016 yılında Cunda Adası'nda gerçekleşen düğün ile hayatlarını birleştirmişti. 36 yaşındaki güzel, 2020'de Lalin'in doğumuyla ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Güzel oyuncu, Mayıs 2022'de ikinci kızı Leyla'yı kucağına almıştı.

Haberin Devamı

"İLK GÖRDÜĞÜMDE ENERJİSİNE ÇARPILDIM"

Sinem Kobal, Maximum Uniq Box’da gerçekleşen ‘İbrahim Selim’le Bu Gece’nin konuğu oldu. Eşi Kenan İmirzalıoğlu’yla ilgili konuşan oyuncu, “Onu ilk gördüğümde enerjisiyle çarpıldım. Bence mesele evlilik değil, mesele hayatını geçirmeye gönüllü olduğun partnerinle ne yaşadığında... Ne kadar sevgi, saygı ve emek paylaştığınla ilgili... Sevgi ve emek varsa o yolda evlilik de güzel oluyor” dedi.

‘Sevgi varsa evlilik güzel oluyor’

"ANNEMİ DAHA İYİ ANLIYORUM"

Sözlerine devam eden Sinem Kobal, şöyle konuştu:

Birbirini seven iki ruh karşılaştığında o emeği vermek istiyor ve evlilik de güzel bir yol çiziyor aslında. Aile oluyorsun, kökleniyorsan. Evlilik ve aile kavramı her zaman değerini koruyor.

Lalin ve Leyla adında iki kızı bulunan oyuncu, “Evlat sahibi olmak annemi daha iyi anlamamı sağladı. Çok daha güçlü ve köklenmiş hissediyorum.

‘Sevgi varsa evlilik güzel oluyor’

"KENAN ŞAHANE BİR BABA"

Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikiliden Sinem Kobal, geçtiğimiz haziran ayında Sinem Kobal, ödül gecesinde görüntülenmişti. Kenan İmirzalıoğlu hakkında konuşan oyuncu, "O şahane bir baba. Çok şanslıyım. Ona da çok teşekkür ediyorum" diyerek eşine övgüler yağdırmıştı.

Haberin Devamı

DÖRÜNCÜ BULUŞMADA AŞK!

Kenan İmirzalıoğlu ise katıldığı programda, eşi Sinem Kobal ile evliliğini anlatmıştı.

Aşka inananlardandım. Fakat ‘Artık herhalde aşk, kavak yellerinin esmeye başladığı zamanlarda olan bir şey’ diye düşünmeye başlamıştım ki bir aşk evliliği yaptım. 40’ımdan sonra tekrar aşkla karşılaşır mıydım, hiç emin değildim. Sinem’i öncesinde de tanırdım. Benim aşkım ilk görüşte değildi, dördüncü buluşmamızdaki sohbetimizde, o esnada, ruhtan bir çarpmaydı. ‘Bir dakika ne oluyor bana, burada başka bir şey var’ oldum. Aşk çoğaltan, şaşırtan, üreten, çok daha duygusallaştıran, çok daha güçlü kılan bir şey. İnandığın bir aşkın varsa karşında hiçbir şey duramaz.

‘Sevgi varsa evlilik güzel oluyor’